|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bozmaz, istisnalar, kaideyi, kajmer, sagopa, sözü, şarkı |
![]() |
Sagopa Kajmer - İstisnalar Kaideyi Bozmaz Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - İstisnalar Kaideyi Bozmaz Şarkı Sözüistinalar kaideyi bozmaz, bu civan bu civarda fazla tozmaz ![]() Sagopa Kajmer - İstisnalar Kaideyi Bozmaz Şarkı Sözüelimi verdim, kolumu kaptın, gözümü çektim, aklımı aldın ![]() yaşam mı ben mi bedbahtım? Sallanırsa da yıkılmaz tahtım ![]() canım yanar ödün kopar canım, tabularımı kendim yazdım ![]() istisnalar kaideyi bozmaz,kuru yanında yaş telaş yapmaz eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayı kesilir anla ![]() istisnalar kaideyi bozmaz, kuru yanında yaş telaş yapmaz eli uzun alemin, cebiyse tenha, sivri dillerin alayı kesilir anla ![]() paranın değeri arttı millet, insan değeri battı ![]() kimlere kaldı artık? sendeniz bir boş vakit arakladın, poponsa yan gelip de yattı ![]() yine mi komada martı? işlevsizlerin hepsi karttı ![]() hanginiz bu piste havlu attı? vaktim geldi çattı, kiminde temmuzun yakıydı, kimisi marttı ![]() cebinde biriken az buçuksa şanstı ![]() işler organize edildi ve amiral battı ![]() istisnalar kaideyi bozmaz, kuru yanında yaş telaş yapmaz eli uzun alemin, cebi de tenha, sivri dillerin alayı kesilir anla ![]() istisnalar kaideyi bozmaz, kuru yanında yaş telaş yapmaz eli uzun alemin, cebiyse tenha, sivri dillerin alayı kesilir anla ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|