![]() |
Aşk hikayesi.. |
![]() |
![]() |
#1 |
asyaland
|
Aşk hikayesi..iki genç varmıs, kız güzelmi güzel genç yakısıklımı yakısıklı bu ıkı genç birbirlerini sevmis ve bır flort dönemınden sonra evlenmeye karar vermisler ![]() ıkısnının durumu ıyı ve zengın varlıklı ailelerin çocuklarıymıslar ve sonunda cocuk ve ailesi kızı istemeye gelmisler ![]() nısan yüzükleri takılmıs ve evlilik günleri belirlenmis bırgün erkek kızı aramıs kız telefona bakmıs "askım napıyorsun" demıs kız yemek yaptıgını yemek yıyecegını soylemıs ![]() cocuk "askım yemegını yedıkten sonra senı almaya gelecegım bırlıkte sınamaya gıderız ıkı tane bılet aldım" demıs ![]() kız telefonu kapatıp yemek yemeğe devam etmıs tam o sırada tüp patlamıs bütün tüp parçaları kızın bütün vücudunu delık desık etmıs hastaneye yogun bakıma kaldırılmıs1 cocuk kosa kosa hastaneye gıtmıs ama kız onunla görüsmek ıstememıs ![]() ![]() ![]() annesı kızın yanına gelmıs ve "kızım ,cocuk perısan bır halde neden onu görmek ıstemıyorsun" demıs, kız; "anne sen bile yüzümün bu halıne bakmaya ıgrenıyorsun ![]() ![]() ![]() ![]() benı o güzel halımle hatırlasın hersey bıttı söyle ona sakın benı aramasın" anne kızının dedıklerını çocuga aynen ıletmıs ![]() trafık kazası geçırmıs ve kör olmus ![]() annesı tekrar kızının yanına gelmıs ve hakana olanları anlatmıs artık evlenmenız ıcın hıcbır manı yok artık bırbırınıze destek çıkmalısınız, bak hem artık senı ıstesende göremez demıs ![]() ![]() ![]() bunun üzerıne kız cocukla evlenmıs ![]() ölmüs ![]() öldügü gün çocuklar anlamıslar kı babaları kör degill ve aslında hiç kör olmamıs sevdıgını kaybetmemk ıcın bukadar seyı goze alabılecek ınsanlar varmı hala dunyada??
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Şimdiye kadar çok aşk hikayesi oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendimi adamın yerine koyduğumda, galiba yapamıyacağım birşey olduğunu anlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paylaşımın için teşekkürler asyaland ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
asyaland
|
![]() Alıntı:
askı yasayanlar bile en ufak bir sebepten ayrılabiliyor ask yarım kalıyor askı yasayabilmen dileğiyle ![]() ![]() ![]() rica ederim bu arada ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~Hikaye tek Kelime iLe etkiLeyici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~:)) eski askLArın ßüyükLüqünü kesTirmek cok zor ne yasaDık nede sahit oLDuk Sadece duydukLarımız var ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
[KAPLAN]
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk denince neden hep eskiler gösteriliyor artık , şimdi yaşanmıyor mu ? Yaşanmıyorsa neden ? Bu sorunun birçok cevabı var aslında ![]() ![]() ![]() Kolay elde edilen birşeyin önemi bi o kadar azalıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
asyaland
|
Alıntı:
![]() ![]() ayrıca benide ask düşmanı olarak göstermeyin canım aaaaaaaaa ;))) sadece korkularım var o kadar ![]() ![]() insallah hepimize bir gün rastlar :))) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~En iyiSi ßu konu^yu saßitLemek yada NeSiL ßiLincLenDirme kamPına Tasımak :) ßoyLe giDErSE herKEs ASkını mesKini ne yasaDıqını yasamaDıkLarını oRtaya dokecek :) yaLnız Sunu soyLiyim asyaLand ve kapLan: askı yasamaDıqınız iCin cok şansLısınız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
asyaland
|
![]() Alıntı:
askın sonu hüsran:)) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Ergenekon
|
![]() sevdıgını kaybetmemk ıcın bukadar seyı goze alabılecek ınsanlar varmı hala dunyada?? vardır tabiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
puslu
|
![]() hikaye çok güzel asyaland ama bence bu kadar fedakar bir aşk varmı bilemiyorum bildiğim tek şet ben hiç şahit olmadım açıkcası ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|