![]() |
Kazan Kebabı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Kazan KebabıKazan Kebabı Malzemeler: 1 tatlı kaşığı tuz, 3 tane domates, yarım kilo patlıcan, yarım su bardağı su, iki çorba kaşığı katı yağ ![]() İç malzemesi: Bir baş iri soğan, 250 gram kıyma, bir tane domates, bir çay kaşığı kırmızı biber, 2 tane yeşil biber, bir çay kaşığı tuz, bir çay kaşığı karabiber, bir tatlı kaşığı yenibahar ![]() ![]() Hazırlanışı: Patlıcanlar alaca soyulur ve dipten ayırmadan bir parmak kalınlığında doğranır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|