![]() |
Meyve Ve Sebzelerin İnanılmaz Faydaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Meyve Ve Sebzelerin İnanılmaz FaydalarıMeyve Ve Sebzelerin İnanılmaz Faydaları! Bir görüşe göre meyveler hemen yemek üzerine yenmemelidir ![]() tüketiminde en uygun zaman meyvelerin yemekten iki saat önce veya iki saat sonra tüketilmesidir ![]() ![]() Meyvelerden sonra salata tipi şeylerle öğüne başlamak yararlı olur ![]() ![]() ![]() Armut: Kalp - damar sağlığı, alçak kan basıncı ve fiziksel performansa iyi gelen vitaminleri barındırır ![]() Brokoli: Mide ve yemek borusu kanseri tehlikesini azaltır ![]() Çilek: Sigara dumanının etkilerini azaltır ![]() gün boyunca ağıza iki çilek atılması önerilir ![]() Elma: Böbeklerin temizlenmesine, sindirim rahatsızlıklarının kontrol edilmesine yardım eder ![]() Greyfurt: Sindirimi uyarır ![]() algınlığına iyi gelir ![]() ![]() Havuç: Enerji verir ![]() dengelemesine yardım eder ![]() Ispanak: Karaciğeri, lenf bezlerini ve kan dolaşımını uyarır ![]() İncir: Bağırsakları çalıştırır, enerji verir ![]() Karpuz: Kabuğundaki çinko iktidarsızlığa iyi gelir ![]() ![]() Kiraz: Kolesterolü düşürür, özellikle sapları idrar söktürücüdür ![]() Kayısı: Kan yapıcıdır ![]() ![]() Kanserin önlenmesinde yardım eden iyi bir karotenoid kaynağıdır ![]() Kavun: Endişe ve uykusuzluğa iyi gelir ![]() ![]() Lahana: Yaşlanmayı önleyici mineral olarak kabul edilen selenyum sağlıklı bir cilt verir ![]() Mandalina: Enfeksiyonlarla savaşmayı kolaylaştırır ![]() Muz: Kalbe ve kas sistemine yararlıdır ![]() ![]() Portakal: Soğuk algınlığı, grip, incinme, kalp hastalığı ve felçten korunmaya yardım eder ![]() Sivribiber: Şişkinliği azaltmada faydalıdır ![]() çok iyi gelir ![]() Salatalık: Kasları gençleştirir ![]() ![]() Sarmısak: Tansiyonu düşürür, kan pıhtılaşmasını azaltır ![]() kanserlerini önlediği ve bağışıklık sistemini güçlendirdiği kanıtlanmıştır ![]() Üzüm: Böbreklerin çalışmasını uyarıp kalp atışını düzenler ![]() ![]() ![]() Vişne: Mineral ve vitamin deposudur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|