![]() |
Azeri Pilavı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azeri PilavıMalzemeler: - 500 gr hindi but, - 2 su bardağı pirinç, - 3 yemek kaşığı margarin, - 2 adet kuru soğan, - 300 gr kuru mürdüm eriği, - 200 gr kuru kayısı, - 100 gr kuru çekirdeksiz üzüm, - 50 gr badem, - 50 gr şam fıstığı, - 3 ![]() - Tuz, karabiber, yenibahar ![]() Yapılışı: Hindiyi düdüklü tencerede üstünü örtecek kadar su doldurup 15 dakika haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|