Sevgiyi Paylaşan Yüreklere |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sevgiyi Paylaşan YüreklereSevgiyi Paylaşan Yüreklere Gün değerken saçlarıma titreyen parmaklarıyla,ben elim yüreğimde her saat başı yüreğine yürüyorum ![]() ![]() Biliyorumki orada huzur var![]() Biliyorumki orada el değmemiş bir sevda var![]() ![]() ![]() Aşkımın kanatlarına sevda çiçeklerimi ekleyip,gözbebeklerine konsun diye az önce dualarla uğurladım yar ![]() ! Sabah uyandığında yanıbaşında olacaklar![]() ![]() Sabah uyandığında benim yerime yüreğine dokunup " sevdiğimsin ve bir ömür seveceğimsin " diye fısıldayacaklar![]() ![]() Yüreğini yüreğimle buluşturan Yaradana şükrediyorum zamanın saniyelerini adımlarken ![]() ![]() Aynaya her baktığımda gözlerimde gözlerini görüp,gülümsüyorum![]() ![]() Sevdanla hayat bulan " ben " i seni sevdi diye seviyorum ![]() ![]() İyi ki varsın sevdiğim ![]() ![]() İyi ki benimsin ![]() ![]() Varlıklar içindeki herşeyim, Yokluklar içindeki paha biçilmez servetimsin ![]() ![]() Daha önce hiç bu kadar gülmemişti yüreğim bu iki kelimeyi söylerken ![]() DUDAKLARIMLA DEĞİL ADININ HARFLERİNİ TEK TEK KAZIDIĞIM YÜREĞİMLE SÖYLÜYORUM |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|