Açık Öğretim Nedir Hakkında Bilgi

Eski 09-01-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Açık Öğretim Nedir Hakkında Bilgi

Açık Öğretim Nedir

Açık Öğretim Ne Demek

Türk yükseköğretim sisteminde 22 yılını tamamlayan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemidir

Açıköğretim Fakültesi 1982 yılında İktisat ve İş İdaresi programları ile eğitime başladı

Açıköğretim Fakültesi, kendi sunduğu eğitim öğretim hizmetlerinin yanısıra İktisat ve İşletme Fakültelerine de Türkiye düzeyinde yayılmış büroları ile öğretime devam etmektedir

Bir milyona yaklaşan öğrencisi ve 600 bini aşan mezununa uzaktan eğitim yoluyla yüksek öğrenim sağlamanın yanı sıra özel projeler yardımıyla Türkiye’nin eğitim sorunlarının aşılmasında vazgeçilmez bir rol üstlenmektedir

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, ülkemizde çağdaş anlamda uzaktan eğitim modeli ile yeni ihtiyaçların karşılanması konusunda hızla harekete geçebilen çok esnek bir yapıya, güçlü bir organizasyona sahiptir Uluslararası düzeyde işbirlikleri için cazibe merkezi haline gelen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi, sahip olduğu teknik alt yapı, kalite düzeyi yüksek ve verimli çalışabilen üretken insan kaynağı ile kendini sürekli yenileyerek uyguladığı uzaktan eğitim modeli ile Türk Yükseköğretim Sisteminde ülkemizde yükseköğretim alanında birçok ilkleri ve yenilikleri uygulamaya koymaktadır Bu yönü ile dünyanın mega üniversiteleri arasında yer almaktadır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com