![]() |
Tövbe |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Tövbe"Akili bir zat ata binmisti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Akılı süvari ,yapılacak tek işin, yutana hissettirmeden yılanı cıkarmak oldugunu bildi ![]() ![]() ![]() ![]() Agacın altında dökülmüş taze ve cürük elmalar vardı ![]() ![]() ![]() Dehşet ve korkuya kapılan adam cürük elmaları okadar yedi ki, cıkaracak gibi oldu ![]() ![]() şiddetli kırbacları ve cürük elmaları yemem revamıdır? Eger benim hayatımda, senin bana bir adavetin varsa,Öldürde kurtulayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni gördügüm saat ne kadar ugursuz bir zamanmış senin yüzünü görmeyene ne mutlu ![]() ![]() ![]() ![]() Adam hayretle bır yılana baktı,birde süvariye ![]() ![]() ![]() şimdi ne yapması lazım? "Seni gördügüm saat ne kadar ugursuz bir zamanmış ![]() ![]() ![]() Sen Hüda-iTeala ``nın velisimisin ki Hızır (a ![]() ![]() Sen, ben uyurken yılanın agzıma girdigini ne bildin? Cıkarmanın usulünü nasıl bildin ?Seni gördügüm an hayatımın en mübarek saatiymiş ![]() ![]() " Eşek ,eşekliginden kacar, sahibi kurt,kuş yemesin diye merhametinden onu yakalamak icin koşar" ![]() ![]() Hastalık artınca doktor ameliyat eder ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor: "Sen ameliyat olmasaydın ölürdün ![]() ![]() Ozaman ,o doktora yüzlerce bıcak helel olsun deriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Tövbe |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : TövbePaylaşımlarını zevkle okuyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |