Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
buğulama, çipura, tarifi, yapılışı

Çipura Buğulama Tarifi - Çipura Buğulama Yapılışı

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çipura Buğulama Tarifi - Çipura Buğulama Yapılışı





Çipura Buğulama Tarifi - Çipura Buğulama Yapılışı - Çipura Buğulama Nasıl Yapılır?

Malzemeler:

· 2 çipura
· 2 domates
· 2 biber
· 2 baş soğan
· 2 limon
· 4-5 kaşık zeytin yağı (riviera) 4-5 dal maydanoz
· tuz 2 çay bardağı su

Yapılışı:

Çipuralar temizlenip yıkandıktan sonra yağlanmış fırın kabına alınır Yuvarlak dilimler halinde kesilmiş olan limon soğan biber domates parçaları ve maydanoz dalları ile süslenir Suyun içine yarım limon sıkılıp tuz ilave edilir Bu karışım balıklarla sebzelerin üzerinde gezdirilir 200 derecelik fırında 40-50 dakika kadar pişirilir salata ile servis edilir


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.