![]() |
Ali İle Oya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ali İle OyaAli ile Oya: - Ali gel ![]() - Geldim Oya buyur ![]() - Ali ata bak ![]() - Oya ata baktım ![]() - Ali topu tut ![]() - Oya topu tuttum ![]() - Ali okul açıldı ![]() - Oya okul ne güzel! - Ali okula koş - Oya okula koştum ![]() - Ali bayrak as ![]() - Oya bayrak astım ![]() - Ali ılık süt iç ![]() - Oya ılık süt içtim ![]() - Ali su getir ![]() - Al Oya bu su ![]() - Ali çay demle ![]() - Peki Oya pekiii ![]() - Ali çamaşırları as ![]() - Hıhııı Oya hıhıııı - Ali iki yumurta kır ![]() - Tabii Oya tabiiiiiiii - Ali camları sil ![]() - Ooolduuuu Oya olduuuuuuuuu - Ali bakkala git ![]() - Yuhhhhhhhh Oya yuhhhhhhhhh ![]() - Ali bana diklenme ![]() - Oya çeneni kapa ![]() - Ali bir dediğimi iki etme - Oya az ye de bir hizmetçi tut ![]() - Ali canımı sıkma ![]() - Oya ayağını denk al ![]() - Ali beni tehdit etme ![]() - Oya canıma yettirme - Ali fişine itaat et ![]() - Oya beni oraya getirtme ![]() - Ali fişten kovuldun ![]() - Sen kovmadın ben istifa ettim beleşçi Oya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Ali kısa kes ![]() - Yok canım öyle kısa cümleler yok ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|