Forumsinsi Çay Ocağı |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Forumsinsi Çay Ocağıilk gün dolayısıyla açılışı kutlamak amacıyla çaylar bugün bnden ![]() hepinizi bekliyorum ![]()
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağı |
|
|
#2 |
|
jojo'slover
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağıhaykocum kusura bakma ama ben çayı pek sewmmem çay ocağında varsa bi türk kahvesi alayım ![]() ![]() ![]() (dermişim![]() ) :)) siteye uzun zamandır girmiyorum bayağı değişmiş geldi gözüme vallaa![]() bi pişbilik atarız heralde ha?
|
|
|
|
#3 |
|
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağıtmm sen iste kahwede bulurus ,pişpirikte oynarıs |
|
|
|
#4 |
|
bukettt
|
Cevap : Forumsinsi Çay OcağıKızlarda girebiliyor dimii ![]() ![]() Okey oynayalım=)hani dördüncüüüüü=)
|
|
|
|
#5 |
|
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağıbizde cinsiyet ayrımı ırkçılık gibi ayrımlar yoq isteyen herkes gelebiri:):):) |
|
|
|
#6 |
|
Militan.26
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağılen **** sen ben le neden konuşmuyon Bu mesajınızda yazmış olduğunuz ahlaka aykırı bir kelime nedeniyle sitemizden 3 gün geçici süreyle uzaklaştırıldınız Tekrarının yaşanmamasını dilerim![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağıarkadaşım geçmiş olsun küfür etmek yasak diye biliyorum ama nese bn herkele konuşurum
|
|
|
|
#8 |
|
bukettt
|
Cevap : Forumsinsi Çay OcağıÜff sitede biraz zaman geçirelim dedik yine sitenn kalitesini bilmeyen insanlar sızmış içeri ![]() Neyse yaa![]() Bana bir çay![]() Yok mu okey oynayacak![]()
|
|
|
|
#9 |
|
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağıhaklısın girdi gibi çıktı yasık neyse çaylar gelmek üzere tafşan kanı
|
|
|
|
#10 |
|
bukettt
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağı=) Bu havadada iyi gider sıcak bir çay ![]() Ohoo senin kahveye pek uğrayan yok yaa![]()
|
|
|
|
#12 |
|
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağıişte kahweler geldi |
|
|
|
#13 |
|
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağı![]() talı yiyelim tatlı konuşalım terbiye sınırlarını aşmamıza gerek yoq |
|
|
|
#14 |
|
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağı![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() işte çaylarda geldi |
|
|
|
#15 |
|
hayko26
|
Cevap : Forumsinsi Çay Ocağı![]() ![]() ![]() ![]() kuru kuru çayolmas newlelerde bnden olsun hadi |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|