![]() |
Sultan Reşat Pilavı (5 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sultan Reşat Pilavı (5 Kişilik)MALZEMELER 2 su bardağı pilavlık pirinç 3 su bardağı sıcak su 1 adet tavuk suyu tableti Yarım çay bardağı kabuksuz badem 2 çorba kaşığı kuru üzüm 80 gram tereyağı 1/4 limon suyu 1 çorba kaşığı tuz Köftesi için: 250 gram kıyma 1 dilim bayat ekmek Tuz ![]() Yarım çay kaşığı kimyon 1 adet küçük soğan 3 adet orta boy domates Kızartmak için: Sıvıyağ HAZIRLANIŞI Ön hazırlık olarak pirinci ayıklayıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Bademler hafifçe pembeleştiğinde pirinçleri tencereye aktaralım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Köfte için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- Teflon tavaya sıvı yağı alalım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|