|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çayı, hastalıklardan, ile, kekik, korunun, rezene |
![]() |
Rezene Ve Kekik Çayı İle Hastalıklardan Korunun |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Rezene Ve Kekik Çayı İle Hastalıklardan KorununRezene ve kekik çayı ile hastalıklardan korunun ![]() ![]() Yaz sıcaklarının yerini serin havaya bıraktığı bugünlerde, soğuk algınlığına karşı çok dikkatli olmak gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() Memorial Hastanesi Beslenme ve Diyet Bölümü'nden Diyetisyen Yeşim Çelik, kışın hastalıklardan korunmak için özellikle bol bol sıvı tüketilmesini öneriyor ![]() DÜZENLİ SPOR YAPIN Düzenli spor yapmaya özen gösterin ![]() ![]() ![]() KAHVALTISIZ OLMAZ! Metabolizmanızı iyi çalışır duruma getirmek için güne mutlaka kahvaltı yaparak başlayın ![]() ![]() 5 PORSİYON MEYVE Hastalık riskinin arttığı bu dönemde, soğuk algınlığından korunmak için antioksidan içeriği yüksek olan yeşil yapraklı sebzeleri tüketin ![]() ![]() ![]() IHLAMUR İÇİN Sıvı alımınızı artırın ![]() ![]() GÜNDE 2 ![]() Su vücudumuzdaki bütün metabolik reaksiyonların temel direğidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() UCUZ SEBZE YİYİN Kışın en ucuz olan sebze ve meyveleri bol bol yiyin ![]() ![]() ![]() SALATA YEMEK ŞART! Greyfurt suyunun bazı ilaçlarla beraber alınması ilacın işlevini azaltıp, artırabildiği için özellikle hipertansiyon, diyabet veya depresyon ilaçları kullananlar; bu ilaçları greyfurt suyuyla almamalıdır ![]() ![]() DÜDÜKLÜDE PİŞİRİN Sebze yemeklerini pişirirken C vitamini kaybını azaltmak için sebzeleri önce yıkayıp sonra büyük parçalar halinde doğramak, haşlama sularını dökmemek, düdüklü tencerede pişirmek ve taze olarak tüketmek gerekir ![]() LİFLİ GIDA ALIN Günlerin kısalması ve havaların soğuması ile birlikte, fiziksel aktiviteler azalır ![]() ![]() ![]() ![]() YAĞI SONRA EKLEYİN Yemeklerde kullanacağınız sıvı yağın yararlılığı açısından, yağı yemeğe piştikten sonra ilave etmeyi tercih etmelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|