![]() |
Süsleme Sanatı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süsleme SanatıKARPUZUN SIRRI İyi soğutulmuş bir karpuzu sevmeyen yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Karpuzu Ortadan İkiye Kesin; Kenarlarını keskin uçlu bir bıçakla girintili çıkıntılı "V" şeklinde oyun ![]() ![]() ![]() Masanızı güzelleştirin ![]() Karpuzunuzun kabuğunu dilediğiniz şekilde işleyerek değişik bir masa süsü yapmak elinizde ![]() Kimiz zaman meyve ya da dondurma kasesi olarak kullanabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Karpuzlu eskimolar ![]() Bu değişik serinleticiyi hazırlamak için öncelikle ince bir karton,birkaç dondurma çubuğu ve birkaç adet düz çay bardağına ihtiyacımız var ![]() ![]() 1-1 cm eninde ve 4-5 cm uzunluğunda,bardak ağzını birer santim taşacak şekilde karton şeritler kesin ![]() ![]() ![]() 2-Karpuzun içini bir kaşıkla oyup blendıra koyun ![]() ![]() 3- Bardaklara paylaştırıp çubukları tam ortasına batırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kırmızı top şişler Top uçlu bir kaşıkla karpuzun çekirdeksiz ve etli kısmını çıkarın ![]() ![]() ![]() Karpuzunuzun kapağını kalınca dilimleyin ![]() Bu kez topları nane yapraklarıyla değişimli olarak çöp şişlere dizin ![]() ![]() servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|