![]() |
Can Kırıkları Batıyor Tenime...! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Kırıkları Batıyor Tenime...!Masamın üzerine senden arta kalan kırıntıları döktüm bu gece ![]() ![]() Parçaları eklemeye çalıştım,eski halini alır mı diye ![]() ![]() Parçaları birleştirdikçe kırılan anılar inat etti ![]() ![]() Ve kısık sesle haykırdı ![]() ![]() "Boşuna uğraşma ey Aşık ![]() ![]() Birleşmem,birleşsem de eski halimi almam ![]() ![]() Yorma kendini,bırak benle oynamayı ![]() ![]() Kalk aynaya bak,toparla kendini ![]() ![]() ![]() ![]() "-Kırıklar ![]() ![]() ![]() Bazen can,bazen ete batan cam kırıkları ![]() ![]() Üzmüyor,incitmiyor,acıtmıyor ![]() ![]() Sadece batıyor işte ![]() ![]() "-Çırpınıyor yüzümde asılı kalan senli izler ![]() ![]() Alnımdaki iki çizgi ![]() ![]() Ardından bakarken gözlerimi kısmam ![]() ![]() Gözümün yanındaki bi kaç kırışıklık ![]() ![]() Göz yaşımın aktığı yerde bıraktığı ıslak iz ![]() ![]() ![]() ![]() "-Kırıntılar ![]() ![]() ![]() Dökülmesi hayallerimden aşağıya ![]() ![]() Şemsiyemi ters çevirip yakalama çabam ![]() ![]() Boş ![]() ![]() ![]() Sana dair olan tüm çırpınışım boş ![]() ![]() Bırakmam gerek ![]() ![]() Yerle bir olan kırıkların üzerine basarak geçmem ![]() ![]() ![]() Unutmam ve unutulmam ![]() ![]() ![]() Senli düşlerden uyanmam ![]() ![]() ![]() "-Bana Sen değil,sensizlik gerek ![]() ![]() ![]() ![]() "-Kırıklar ve Kırıntılar ![]() ![]() Senin açtığın derin izler ![]() ![]() Ve ardında bıraktığın harabe duygular ![]() ![]() Acıtmıyor ![]() ![]() ![]() Dedim ya:"Sadece batıyor işte,batıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|