''Seni Seviyorum'' Demeyin..! |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
''Seni Seviyorum'' Demeyin..!Lütfen Kullanmayın artık bu sözü Başka bir şey deyin birbirinize onun yerine Duygularınıza daha denk düşen bir şey![]() ![]() Benim aklıma gelmiyor ama siz bulursunuz Ne de olsa sizin duygularınız![]() ![]() ![]() ''Seni seviyorum'' öyle ''Kendine iyi bak'' gibi bir söz değildir Laf olsun diye söylenen![]() ![]() ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde hakkını vereceksiniz ![]() Bir kere onu gerçekten seviyor olmanız lazım Yani öyle dokununca geçiverecek arzularla falan karıştırmayacaksınız![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, o biri en az tuttuğunuz takım kadar önemli olacak hayatınızda ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, bir saat eksik uyumayı göze alabileceksiniz onu daha çok görmek uğruna ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, elini tutmak da önemli olacak başka şeyler kadar ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, ''Sevgilimsin'' de demiş olduğunuzu bileceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onu özleyecek, düşünecek, merak edeceksiniz ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, onun gözü telefonda (evet, cep telefonu çıktığından beri kulak değil gözler telefonda) aramanızı beklediğini unutmayacaksınız ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, belki ömrünüzün sonuna kadar değil ama hiç olmazsa yarın, öbür gün de seveceğinizden emin olacaksınız ![]() Birine ''Seni seviyorum'' dediğinizde, aynı zamanda ''Free takılalım'' da diyemeyeceğinizi bileceksiniz ![]() ![]() ![]() Nasıl? Çok mu zor? Fazla mı zahmetli? O zaman ''Seni seviyorum'' demeyeceksiniz ![]() Bir gün farkında olmadan bütün bunları yapıyor olduğunuzu görünceye kadar![]() Şimdi ''Ne var bunda? Keşke herkes birbirine bolca 'Seni seviyorum' dese'' diye düşünenler olacaktır ![]() İyi O zaman birbirini gerçekten sevenler yeni bir söz bulsunlar söyleyecek ''Seni seviyorum'' orta malı olsun Zaten oldu olacağı kadar![]() ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|