Bir Gün Aşık Olcam.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Gün Aşık Olcam..![]() Tilki misali dönüp dolaşıp Sana geliyorum ![]() ![]() İşte bu seccadede oturup Seni çağırıyorum odama,bir dilenci gibi rahmetini dileniyorum dostluğunu sevgini istiyorum senden![]() ![]() ![]() Ve dualar ![]() ![]() Dualarım solmuş bi gülü diriltmen için![]() ![]() Ben bir nefsim;baştan ayağa![]() ![]() ![]() Öfkelerim,umutsuzluk dakikalarım ve saymakla bitmeyecek kusurlarım var ![]() ![]() Eğriyim ,hatalıyım ,mahlukum Acizim,yaratılmışım ve ihtiyac sahibi ![]() ![]() ![]() Dedim ya Rabbim, ben bi nefsim;terbiye edilen ![]() Azdır yerden yere vursam,bin defa kınasam Gene yunus geçiyor aklımdan:''Sen derviş olamazsın ![]() ![]() ''diyor![]() ![]() ![]() O ki; Yunus ![]() ![]() ![]() Eğri bi odunu bile taptuk'a götürmeyecek kadar derviş ![]() ![]() ![]() O ki; bir aşık ![]() ![]() ![]() Nefsini kınamış ve sana yaşarken teslim olmuş Rabbim hadi gel,ellerimi, yüreğimi açtım sana ![]() yağmur yağmur gel,rahmetinle aydınlat,ferahlat şu kalbi![]() ![]() Biliyorum ki; yanlız değilim, her an benimlesin,her çağırdığımda randevusuna asla geç kalmayan tek dost![]() ![]() Hamdolsun öyle bir dosta sahibim ki gözyaşlarımla günahlarımı yıkayan,sımsıkı ellerimden tutup beni sahiplenen![]() ![]() Hamdolsun Rabbim binlerce kez Herşey çok güzel ![]() ![]() İnsan olmak Sana kul olmak,sevebilmek,sevilebilmek ![]() Ve Rabbim,hissettiğim en güzel duygunun ne olduğunu biliyor musun?'' Senin için olmak ![]() ![]() ''Ben Senin içinim,biz Senin içiniz Öyle ki;gücümüz Sensin ve en güçlü biziz![]() ![]() ![]() Rabbim artık anlamını kazandı anlayamadım herşey ![]() ![]() Çünkü her şeyde Sen varsın![]() ![]() ![]() Yaşamak mı? işte o ancak Seninle mümkün ![]() ![]() ![]() Sevmek mi?işte o harcadıkça çoğalan ve yanlızca Senden gelen kocaman bi çağlayan ![]() ![]() ![]() servet mi? Her gün kusurlarını gördüğüm,her gün her gün tanımaya çalıştığım nefsimi bilmek ,nerede hata,nerede yanlış yaptığımı bilmek ![]() ![]() Susmak ve sadece konuşulması gerektiği zamanlarda konuşmayı öğrenmek,zamanı seninle geçirilen saniyelere bölmek,sadece seninle bitirdiğim her günü takvimlerden koparmak![]() ![]() Senin için olduğunu hissettiğimde doyumsuz bir keyifle işte diyorum:''işte bu yaşamak ![]() ![]() ''Rabbim, haykırabilsem,öyle bir an gelse ki;şu kelimelerin kabul edemediği mutluluğun ancak Seninle mümkün olduğunu anlatsam herkeze ![]() ![]() ![]() An gelse ,ve yüreğimden gül bahçemi saçsam yeryüzüne ![]() ![]() Seni anlatsam,seni anlatsam ve hep Seni anlatsam Rabbim Sonra mı? yukarılara çıkan gözyaşlarımla yıkansa bütün kainat,kalpler pırıl pırıl olan nurlarınla an gelse,ceplerimde biriktirdiğim,artık taşıyamadığım huzuru tek tek hadise etsem insanlara![]() ![]() ![]() An gelse,her tarafa sevgi tuhumları eksem ve hasat zamanı topladığım bütün sevgileri satsam pazar pazar ![]() ![]() ![]() An gelse dese ki;''Artık vuslat ,vuslat''Sana kavuşsam ve O sırrın ehli olsam ![]() An gelse, ben bir aşık olsam Rabbim Gece gündüz ''Sen'' desem,ellerimle bu nefsi versem de sana,ah bir aşık olsam aşkının sahibi![]() ![]() Yansamda gece gündüz bir sevdalı gibi bu kalbi ALLAH lafzı ile doldursam![]() ![]() Rabbim Güzellerin En Güzeli Rabbim,bir gün o an gelecek Buna inancım Sonsuz ![]() ![]() ![]() Bir gün bir aşık olacağım ![]() ![]() şimdi mi? sadce talibim![]() ![]() sonsuza kadar beklemeye hazır ve sevgisi doyumsuz bir talip![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|