Ölmeyeceğim Anne

Eski 08-15-2008   #1
KRDNZ

Ölmeyeceğim Anne

Taş attım, isabet etti mi bilmiyorum Arkama bile bakmadan kaçmaya başladım Ölümden korktuğum için değil, Anneme söz vermiştim ölmemek için o günde Aslında her sabah kapıya astığım sapanımı alırken elime, Söz veriyorum Anneme “Korkma” diye

“Bu günde, bu günde ölmeyeceğim Anne ! ”

Ama bu sefer koşarken titredi bacaklarım, nedense tökezledim yere düştü bedenim Ayağa kalkamıyordum Gözlerim intifada filistini süzerken, arkamdan gelen tank paletlerinin sesini duyabiliyordum Ayaklarıma baktım, kanıyordu, sapanıma baktım, ağlıyordu, ağlıyorduk

Kurşun yediğimi anladım sonra Hala korkmuyordum bakarken bana doğru koşan siyonizmin yavrularına Ama bu olmamalıydı, sözümü tutmalıydım “Korkma Anne, yaşayacağım bu günde” demiştim oysa Çok sürmedi bu düşünce iklimi Tank paleti ta kıyısına geldi bedenimin, önce ayaklarımı hissedemedim, sonra bütün bedenimi yuttu tank acı ile beraber Bu gelen ölüm değildi elbet Şehadet miras kalmıştı bana mus’ablardan

Aklımda hala Anneme verdiğim sözüm vardı Ama yine de mutluydum Allaha verdiğim sözü tuttuğum için

Peki ya attığım taş !

Acaba sapanımla attığım son taş bulmuş muydu küfrün kalbini…

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Ölmeyeceğim Anne

Eski 08-15-2008   #2
meLankoLik_asaLet

:'( emeğine sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-19-2008   #3
[KAPLAN]

İki yüzlü hayatın günahsız yavrularının, ölüm sessizliğinin her an hissedildiği bir yerde böylesine ızdırap dolu bir hayat sürmelerine gönül razı olamıyor Suçlular elbet gün gelecek cezasını bulacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-19-2008   #4
Gözyaşı

Hep savaş günahsız çocukları öldürüyorlar

Eski 08-19-2008   #5
sudenaz

yüreğine sağlık=(
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 08-19-2008   #6
bonsoir

o çocukların günahı ne?????? Ataları satmış !!!!!! zamanında topraklarını Üç kuruş paraya!!!!! Şimdi görsünler torunları ne halde2323
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com