|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ile, telekinezi, yapılabilecekler, yöntemler |
![]() |
Telekinezi İle Yapılabilecekler Ve Bazı Yöntemler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Telekinezi İle Yapılabilecekler Ve Bazı YöntemlerTELEKİNEZİ İLE YAPABİLECEKLERİNİZ 1) Cisimleri oynatmak Magazinlerinizi, gazetelerinizi, bardaklarınızı vs ![]() 2) Cisimlerin şeklini değiştirebilmek Kaşık, çatal, anahtar vs ![]() 3) Psişik enerji topları Bunlar insan enerjisi ile oluşan enerji toplarıdır ![]() ![]() Eğer ilerlediyseniz; Pencereleri açıp kapayabilir, kapıları kitleyip ve de ışıkları açıp kapayabilirsiniz ![]() 1) CİSİMLE BİR OLMAK Şimdi bir mum yakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Not: Bu deney küçük bir kağıt parçası gibi hafif cisimleri oynatma amaçlı olarak da denenebilir ![]() 2) BALON VE ENERJİ TOPLARI Bu daha ileri bir kademedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) GÖRÜNTÜLEŞTİRME Adım 1: Vücudunuzun enerji ile doldurun ![]() Adım 2: Önünüze bir kağıt parçası veya bir taş koyun ![]() Adım 3: Gözlerinizi taşa odaklandırın ![]() Adım 4: Şimdi gözlerinizi kapatın ve taşın-kağıdın görüntüsünü gözleriniz kapalıyken hayalinizde canlandırmaya(görüntüleştirmeye) çalışın ![]() Adım 5: Sonra enerjinizin o cismin etrafında dolandığını hissedin ![]() Adım 6: Cismi sırasıyla sola, sağa, geriye, öne ve daha da ileri ittiğinizi düşünün ![]() Adım 7: Şimdi gözlerinizi açın ![]() Eğer bir sonuç alamıyorsanız 6 ![]() ![]() 4) TÜNEL Küçük bir cisim seçin ![]() ![]() ![]() Kafanızı boşaltın ![]() ![]() ![]() ![]() Cisimle kendi aranızda bir tünel kurun ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi düşünce gücünüzün ellerini o cisme yönlendirin ve onu ittiğinizi düşünün ![]() Hemen olacak diye bir şey tabii ki yok ![]() PSİŞİK ENERJİ TOPLARI YAPABİLMEK (Psiball) BAŞLANGIÇ Enerji topları yaratabilmek, vücut enerjini şekillendirebilmekle ilgili bir şeydir ![]() ![]() ALIŞTIRMA 1 Ellerinizi önünüze doğru getirin ve avuç içleriniz yukarı gelecek şekilde durdurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALIŞTIRMA 2 Ellerinizi yuvarlak bir şey tutar gibi yapın ve gözlerinizi kapatın ![]() ![]() ![]() KAVANOZ YÖNTEMİ İhtiyaçlar: Bir kavanoz(kapağıyla beraber) Bir pinpon topu Bir ip Bir dikiş iğnesi Bir Soloteyp Yapımı: Kavanozun kapağını açıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kullanımı: Bu aleti düz bir yere koyuyorsunuz ve aranızda 1,5-2 karış olacak şekilde bu kavanoza yaklaşıyorsunuz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MANTAR VE SU YÖNTEMİ İhtiyaçlar: Üstü açık bir kap Bir şişe mantarı Su Yapımı: Üstü açık kabınızı alıp içine su dolduruyorsunuz ve içine şişe mantarınızı koyuyorsunuz ![]() Kullanımı: Amacınız her zamanki gibi şişe mantarını düşünce gücünüzle oynatabilmek ![]() PUSULA YÖNTEMİ İhtiyaçlar: 1 pusula Kullanımı: Bu yöntemdeki tek sorun, yanınızda bir insanın daha olması gerekiyor ![]() ![]() ![]() ![]() NOT: Pusulanın ibresinin nereyi gösterdiği önemli değil ![]() Neden TELEKİNEZİ yeteneğimi kullanamıyorum? 1) Enerjini yönlendirememekteki neden insanların duygularıdır ![]() ![]() ![]() 2) Öncelikle şunu bilmeliyiz ki bunun hiç bir zararı yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Kafanıza takmayın, rahatlayın! Bu güzel özelliğinizi düşünün ![]() ![]() 4) Önyargılı olmayın ![]() ![]() 5) Düş kırıklığına uğramayın ve kendinize kızmayı bırakın ![]() 6) Bur da başarısızlığa uğramanız sizin kim olduğunuzu göstermez ![]() ![]() Alıntıdır |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|