|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| enteresan, konulmuş, mesajlar, telesekretere |
Telesekretere Konulmuş Enteresan Mesajlar.. |
|
|
#1 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Telesekretere Konulmuş Enteresan Mesajlar.."Merhaba ![]() karim ve ben su an size cevap veremiyoruz![]() ama numaranizi birakirsaniz isimiz biter bitmez sizi arariz![]() " "Merhaba ![]() Ben John![]() Telefon sirketinden ariyorsan, faturanizi odedim merak etme![]() ![]() Anne Baba eger sizseniz, bana acilen para gonderin![]() Yatirim danismanim eger arayan sensen, bana yeteri kadar para gondermemissin![]() Erkek arkadaslarimdan biriysen, bana borcun var halaparami vermedin![]() Kiz arkadaslarimdan biriysen, hic endiselenme bende para bol" "Merhaba ![]() simdi de sen bisey soyle![]() " "Merhaba ![]() ben su anda evde diilim ama telesekreterim evde, benim yerime onunla konusun![]() simdi size biiip diycek" "Merhaba,ben David'in telesekreteriyim siz kimsiniz??" "Merhaba ![]() mesaj birakirsaniz sizi ararim![]() "seksi" bir mesaj birakirsaniz, sizi HEMEN ararim" "Merhaba!!! John'un telesekreteri bozuldu ![]() ben buzdolabıyım![]() ![]() " "Merhaba ![]() bu konusan bir makinedir![]() ben mesajlari anlayabilirim![]() sahiplerim cok temiz insanlardir,evimiz cok zevkli dosenmistir![]() Bir sürü yardim kurumuna bagista bulunmuslardir![]() hey hala ordaysaniz mesaj birakin, onlar sizi geri ariycak kadar naziktirler" "Bu bir telesekreter degildir ![]() bu bir telepatik dusunce okuma makinesidir bip sesinden sonra adinizi,neden aradiginizi ve numaranizi dusunun, ben de sizi aramayi dusunucem" "Merhaba ![]() buyuk ihtimalle evdeyim, ama hoslanmadigim birinin aramasindan korkuyorum![]() Mesajinizi birakin, size geri donmezsem demek ki o korktugum sizsiniz" "Merhaba ![]() ben George!! Su anda size cevap veremiyorum![]() mesajinizi birakin, ben size geri donene kadar telefonun basindan ayrilmayin" "Lutfen sinyalden sonra mesajinizi birakin ![]() yine de sessiz kalma hakkiniz var![]() cunku soylediginiz hersey kaydedilecek ve aleyhinize delil olarak kullanilacaktir![]() ![]() " "Merhaba!! Biz Jim ve Sonya'yiz ![]() Su anda telefonu acamiyoruz cunku yapmayi cok sevdigimiz biseyle mesguluz![]() ![]() Sonya'nin tarzi yukari asagi, benim tarzim soldan saga ve yavas yavas![]() ![]() Neyse siz mesajinizi birakin, biz disimizi fircalamayi bitirince sizi arariz![]() " |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|