![]() |
Ona Bir Söz Söyleyin |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Ona Bir Söz SöyleyinO şuan bu yazıyı okuyor olsa sevdiğiniz insana şuan ne söylemek isterdiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
YOLKESER
|
![]() Birgün bir çılgınlık edip Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin Yoksa sen de sever misin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Ona Bir Söz Söyleyin |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ona Bir Söz SöyleyinKonu benzer olduğu için birleştirildi konu için teşekkür ederiz beni seven herkezi bende seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
TiFus
|
![]() Cevap : Ona Bir Söz SöyleyinBegüm Seni Çok Seviyorum Aşkımmm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ona Bir Söz SöyleyinAllah belanı imam selanı versin : ) Şaka Yolu açık olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() Cevap : Ona Bir Söz SöyleyinYeni bir ASKa yelken acmak rüzgar ister ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() icimden geldi sadece ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
TiFus
|
![]() Cevap : Ona Bir Söz SöyleyinAlıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buda Benden ; Aşk Diye Bir Şey Yoktur Aşk Acıdır Zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
perisu_1907
|
![]() Cevap : Ona Bir Söz Söyleyinseni seviyor muyum inan bunu bilmiyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
1die
|
![]() Cevap : Ona Bir Söz SöyleyinAllahım onu namert lere muhtaç etsin
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |