|  | Enerji Hakkında |  | 
|  08-20-2012 | #1 | 
| 
Prof. Dr. Sinsi
 |   Enerji HakkındaEvet  Arkadaşlar  Aramızda Çoğumuz Enerji Çekme veya Emme ve Enerjini yükseltmek için türlü yollardan enerji çekmeye çalışıyorlar  veya Cin veya Demon Olsun Bağlantılara geçmek isdiyorlar  Sizlere Şunu Diyorum Cin Demon veya şeytan diğelim bunlar negatiftir  Siz bunları çağırınca hayliyle Negatifliğe bulaşmış olacaksınız, ve haliyle Moral bozukluğu Sinir sitres ve Aile içi düzensizlikler olulaşacaktır  Akıl dengesizliğiniz bozulacaktır  Şimdi Vucudmuz +ve- olarak kutuplara ayrılırlar  Bırakın kendi vcudumuz kendi enerjisini üretsin  Eyer enerji çekme veya bu tür olaylarla uğraşmak isdiyorsanız Davet veya enerji çekme gibi vb  Negatiflik ve Düzensizliğede katlanmak zorundasınızdır  Kendi vcudunüz zaten enerjiği üretiyor  Sizin Enerji çekmeniz nötr oluyor yani negatiftir  Cin veya Davete gelince Çağırdığınız varlıklar veya uğraştığınız varlıklar sizi haliyle negatifliğe çekecektir ve negatif olumsuz enerjiler yayacaksınızdır  Bazıları bu konuda çok bilgilidir  Neyin ne olduğunu tamamiyle bilenler vardır bu forumda  Ama tekrar bilginiz Olsun diğe Bunu söylüyorum  Size iyi gibi gözüküp başka bir varlık olarak dahi kendilerini tanıtabilirler  Bunu anlamak çok zordur  Çünkü Beynimiz gerçek ile Hayal olanı ayırt edemez  Örnek  Halisilasyon görürsün ama gerçekmi yok hayalmi olduğunu ayırt edemeyiz  Ama bazılarımız Edebilir onlarda bu işten Anlıyan kişilerdir  Bilginiz Olsun diğe Konuyu Açtım    Eleştiri ve Saçma yorumlara Kapalıdır  (Saygılar) | 
|   | 
|  | 
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara | 
| Görünüm Modları | |
|  |