Telekınezi Miydi? |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Telekınezi Miydi?Merhabalar arkadaşlar , Birkaç aydır ara ara telekınezi ile uğraşmaktayım Psi whell ile yaptıgım çalışmalarımda az çok başarılı oluyorum Fakat daha çok erken oldugunu hissediyorum![]() Dün , saat 12:50 civarı kendimi yeniden alıştırmalara verdim Fakat olabileceğinden şüphe ediyordum Hedefim açık duran kapı idi Yatagıma uzandım kapıya konsantre oldum Beynimden çıkan enerjimin , kapıya etki yaptıgını imaje ettim Sonuç başarısız idi![]() Lakin kapının sol tarafında bulunan saat'e baktıgımda , saniyeyi gösteren çubugun hızlı bir şekilde 3 veya 4 saniye boyunca ileri doğru gittigini gördüm Olabildiğince şaşırmış ve başardıgımı düşünmüştüm o 3 ve 4 sn arasında Lakin bunları düşününce saat aynı hızında ilerlemeye devam etti Saati alıp yanıma koydum birkaç defa denedim ama başarılı olamadım![]() ![]() Bunu yaptıktan sonra da garip bir rüya gördüm telekınezi içerikli çok tuhaf idi Pek rüya anlatmayı sevmem ama isterseniz anlatabilirim![]() Sizce bu yaptıgım şey nedir? Telekınezi mi başka birşey mi? |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|