Sözlerimi Bitirdim Geleceğim Ol... |
|
|
#1 |
|
gülgüzeli
|
Sözlerimi Bitirdim Geleceğim Ol..." İmlası bozuk yüreğimin faili meçhul yalnızlığıma, Meryem’in bir dua miktarı sabrıyla gelen Cennet yüzlü kız çocuğuna ![]() Firari kaçınılmaz uçurum kenarı karanlığıma, Gaz lambası aydınlığını bırakan Saçları örgülü, Gözleri hüzün yüzlü kız çocuğuna…" Diyemediklerim ol… Sende yaşarken bildiğim her şeyi unutayım ![]() Varlığın alfabesinde tek bir harf olurken, sensizliğin lugatında hiçliğimin ipinde sana kaybolayım![]() Yitirsem dilimin ucundaki kelimeleri![]() Sözlerimi kaybetsem dudaklarının ben kokan yalnızlığında Diş bilesem senin geçmediğin içi boş cümlelere![]() Alnından vursam öznesi sen olmayan yüklemleri Sana sussam hep![]() Sen konuşurken yitirsem hecelerimi![]() ![]() Kekeme yalnızlığından kurtulana umut gibi, boynu bükük bir “ mim “ gibi doğrulsam senin kurduğun sevda coğrafyalarına![]() Sınırları henüz çizilmiş sevda ülkesinin başkenti olsa bir “ Elif “ miktarı gülümsemelerin![]() Dillendiremediklerim ol… ![]() Sokul cümlelerime ![]() Başı dik yüreğinle ayaklandır damarlarımdaki donuk kanı![]() Lehçem ol söyleyemediklerimin…Senden başka yar, gözlerinden başka memleket bilmesin yüreğim![]() Dillendirmediğim, cümlelerimle söylemediğim kız cocuğu özlemlerimin tercümanı ol Avaz avaz bağır beni Susmalarımda sözüm ol dudaklarımdan dökülen![]() ![]() Konuştuğumda ise susuzluğum ol damarlarımdan avuçlarıma süzülen![]() Özüm ol canımda tazelenen![]() Sözüm ol dudaklarımda demlenen![]() Sevmelerim ol… Dağ başı yalnızlığına inat sen benim umutlarım ol…Uçurum dibinde körelmiş ya da köreltilmiş dilimin söyleyebildiği tek cümle ol ![]() Bilirsin beni benden daha iyi![]() Beni benden fazla düşünürsün her daim![]() Sen ki; kar yüzü görmemiş bir ateşsin bozkır dudaklarımda düşen![]() Hadi küllen yüreğimin iç denizlerinde![]() Ellerim yaralı kelebek, kanat çırpayım kız cocuğu özlemi yarınlarına![]() Yüreğim imlası bozuk bir cümle, bensiz yüklemlerine şerh düşeyim![]() Sevmelerim ol![]() ![]() Seni severken dualarım yorgun düşsün dudaklarımda![]() Özlemim ol Yak beni her cümlende![]() Sonra küllerinden doğur beni![]() Sana varmak olsun her yolculuğum![]() Sana kavuşmak olsun sonum![]() Ekmek arası hasretinle çıkayım istasyonu sen olan yollara![]() Çığlığını toprağa saklamış yol kenarı sevdaları giyineyim![]() Kızgın güneşte kavrulmuş taşlar çıplak ayaklarımda serinlesin![]() Sana gelmeliyim![]() Büyümeliyim![]() Yetişmeliyim sana![]() Sen büyüme sakın![]() Cennet müjdecisi yaşında bekle beni![]() Sakın büyüme![]() Sana gelirken üzüm bağlarından geçeyim![]() Gece yarısı üşüyen tenime tütünleri sarayım![]() Sonra çöllere düşeyim![]() Musa’nın asasından kurak bozkırlara fışkıran sulardan geleyim sana![]() Tamara sessizliğinde eriteyim buz dağlarımı![]() Sonra sana kavuşayım![]() Elimde unuttuğun fırından taze ekmek özlemi, yüreğimde dillendiremediğin sadece saçlarını ellerinle örmek istediğin kız cocuğu özlemin…Hadi sevmelerim ol; çöl ikindisi kuraklığına aldırmadan bir gül yeşersin gözlerimizde![]() Öyle bir gül olsun ki; her dem “ sevdamıza “ şükreden, her an gülüşümüzde tazelenen![]() Geleceğim ol ![]() ![]() ![]() Geçmişimden alıntı yaparak yürüdüğüm yarınlarımda öznem ol ![]() Göremediklerimi göster bana![]() Diyemediklerimin sözü, yaşayamadıklarımın özü ol![]() Mahzeni karanlık nüfus kütüğüme gözlerinin aydınlığını vur![]() Güz yüzlü çocukların tazeliğini bırak avuçlarıma![]() Ezberine kat beni![]() Vur beni adının binlerce anlamına![]() Savur beni ıslak saçlarına![]() Sonra da topla beni avuçlarına![]() Topuklarının sesini bırak susuzluğum baş harfi yalnızlığına![]() Yazgıma, kaderime düş adını![]() Kendinden alıntı yaparak değil en yalın halinle düş gerçekliğime![]() Hadi saçları örgülü halinle süzül geleceğime![]() Sözlerimi bitirdim![]() Cümlelerimi yitirdim![]() Geleceğim ol Ne “ Elif” umutsuz kalsın ne de “ gül “ bozkırsız![]() Gün gelir, söylemediklerimde “ söz “, Gün gelir, dillendirmediklerime “ tercüman “ olursun… Vakit geleceğime, Elif tazeliğinde umutlar ekme zamanı… Geleceği beklerken; Bize ve sevdamıza vaat edilmiş yarınlarımızı Yakup sabrı ile beklesek ![]() Sonra da diz çöksek Yunus’un sabır sofrasına![]() Sussak harf harf ![]() Sonra İsa’nın sancısına vurulsak![]() İnlesek cümle cümle![]() Meryem’in içi kalabalık yalnızlığı dile gelse…Sonra tekrar sussak…Züleyha’nın karanlığında Yusuf gözlü aydınlıklarda yansak İbrahimvari![]() Sonra aşka susasak![]() ![]() Koşsak mavi ufuklara, anlamı sende büyüyen derinliklere![]() Sonra konuşsak dilsiz varlığımızla Süleyman misali![]() Yansak avuç avuç Mecnun’un bağrında![]() Sonra da Belkıs’ın saçlarında dinlensek![]() Üzüm bahçelerinde gölgelensek… Hadi gözlerini kapat… Zamanın avuçlarından kurtar kendini… Vur kendini yollara ![]() Sensizliğin içindeki “ hiçliğime” Varlığının anlamı kat… Geleceğimin bozkır topraklarında “ Elif “ tazeliğinde bir “ umut ” tanesi ol ![]() Tek gerçeğim ![]() Aydınlık geleceğim… “ Seni seviyorum Alıntı
![]() ![]()
|
|
#2 |
|
gothicc_girll26
|
Cevap : Sözlerimi Bitirdim Geleceğim Ol...Dillendiremediklerim ol… ![]() Sokul cümlelerime
![]() Başı dik yüreğinle ayaklandır damarlarımdaki donuk kanı![]() Lehçem ol söyleyemediklerimin…Senden başka yar, gözlerinden başka memleket bilmesin yüreğim![]() Dillendirmediğim, cümlelerimle söylemediğim kız cocuğu özlemlerimin tercümanı ol Avaz avaz bağır beni Susmalarımda sözüm ol dudaklarımdan dökülen![]() ![]() Konuştuğumda ise susuzluğum ol damarlarımdan avuçlarıma süzülen![]() Özüm ol canımda tazelenen![]() Sözüm ol dudaklarımda demlenen![]() çoq anLamLıydıı :img-cray: tşkLr ![]() abLacım![]() ![]()
kan akar dudakLarımdan ![]() ![]() v simdi sadece bi öLü ruhum vedaLar zor ya işde işde bn o zor oLanı yasıyorum şimdiLerde ![]() ![]() |__tak jiLeti dudaqına öp beni şahdamarımdan ![]() ![]() __|'seLin_
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|