Sugören İlköğretim Okulu Hopa Artvin |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sugören İlköğretim Okulu Hopa ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Sugören İlköğretim Okulu Tanıtımı - Sugören İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Hopa'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Sugören İlköğretim Okulu Resimleri Sugören İlköğretim Okulu ilkokul olarak 1923 yılında eğitim-öğretime açılmıştır İlk yıllarda geçici binalarda eğitim-öğretim yapılmıştır Daha sonra devlet vatandaş işbirliği ile tek katlı bina olarak 1975 yılına kadar eğitim-öğretime devam etmiştir![]() 1975 yılında iki katlı bina olarak hizmete giren okulumuza 1992 yılında ek bina yapılmıştır 1994-1995 eğitim-öğretim yılında ilköğretim okulu olan okulumuz 2006 yılında büyük bir tadilat geçirerek şimdiki halini almıştır![]() Okulumuzda bir müdür, bir müdür yardımcısı, on üç öğretmen, üç hizmetli olmak üzere on sekiz personel görev yapmaktadır Öğrenci sayısı 248'dir![]() Sugören İlköğretim Okulu Artvin Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Sugören İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Sugören İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Sugören İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Sugören İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / HOPA Adı: SUGÖREN İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: SUGÖREN KÖYÜ Telefon Numarası: 4663912457 Faks Numarası: 4663912110 E-mail Adresi :Bilgi Yok Web Adresi: ::SUGÖREN İLKÖĞRETİM OKULUKaynak : webrehberi biz - www meb gov trOkulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|