|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
artvin, hopa, ilköğretim, okulu, selim, yavuz |
![]() |
Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hopa Artvin |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hopa ArtvinArtvindeki İlköğretim Okulları Hakkında - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Tanıtımı - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Hakkında - Artvin Hopa'daki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yavuz Selim İlköğretim Okulu Resimleri OKUL ÖZET BİLGİLERİ Bağlı olduğu il Artvin Bağlı olduğu ilçe Hopa Bağlı olduğu ile uzaklığı 68 km Bağlı olduğu ilçeye uzaklığı İlçe merkezinde Yönetici sayısı 2009 2 Öğretmen sayısı 2009 22 Öğrenci sayısı 2009 561 Diğer personel 2009 2 Şube sayısı 2009 20 Ana okulu Var Yavuz Selim İlköğretim Okulu Artvin Hopa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ARTVİN / HOPA Adı: YAVUZ SELİM İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: llçe Merkezi Hopa Telefon Numarası: 4663514074 Faks Numarası: 4663517752 E-mail Adresi :328101@meb ![]() ![]() Web Adresi:Hopa Yavuzselim İlköğretim Okulu - HOPA İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ hopayavuzselim ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|