|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| bilgileri, emirler, ilköğretim, kütahya, okulu, tavşanlı |
Emirler İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı Kütahya |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Emirler İlköğretim Okulu Bilgileri Tavşanlı KütahyaEmirler İlköğretim Okulu Hakkında - Emirler İlköğretim Okulu Tanıtım - Emirler İlköğretim Okulu Resimleri - Emirler İlköğretim Okulu İletişim ![]() Emirler İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Emirler İlköğretim Okulu 1960 yılında yapılmıştır Bina betonorme olarak yapılmıştır çevre köylerin öğrencileri' de burada eğitim görmüştür Tek derslikli birleştirilmiş sınıf eğitimi verilmektedir 1,2,3 sınıf öğrencileri eğitim görmekte olup, 4,5,6,7 ve 8 sınıf öğrencileri Taşıma Merkezi olan Tepecik İlköğretim Okuluna taşınmaktadır Emirler İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Tavşanlı Okulun Telefonu: (274) 6242096 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Okulun Web Adresi: http://tavsanliemirler meb k12 tr/Okulun E-Posta Adresi: 455492@meb gov tr Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Emirler İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi biz - okulweb meb gov tr - meb gov trOkul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|