|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alparslan, ankara, çankaya, ilköğretim, okulu |
![]() |
Alparslan İlköğretim Okulu Çankaya Ankara |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alparslan İlköğretim Okulu Çankaya AnkaraAlparslan İlköğretim Okulu Hakkında - Alparslan İlköğretim Okulu Tanıtım - Alparslan İlköğretim Okulu Resimleri - Alparslan İlköğretim Okulu İletişim ![]() TARİHÇE ALPASLAN (1029 ya da 1033-1072) Selçuk Sultanlarının İkinci ve Malazgirt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz bu ünlü Türk Kumandanının ismini almıştır ![]() ALPASLAN İLKÖĞRETİM OKULU�NUN TARİHÇESİ Okulumuz 30 Nisan 1962 yılında açılmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her gün ATAMIZIN karşısında O'nu seyretmekteyiz ![]() ![]() ![]() Yeni okulumuz şu özelliklere sahiptir: MEB ![]() ![]() � Bodrum + zemin + 3 kat olarak planlanmıştır ![]() ![]() � Projede, değişik yaş grubundaki öğrenciler için farklı girişler ve merdivenler düzenlenmiştir ![]() � Klasik üslupta tasarlanan yapının cepheleri, Selçukludan Osmanlıya ve günümüze kadar uzanan mimari anlayışı yansıtmaktadır ![]() İLETİŞİM Alpaslan İlköğretim Okulu Müdürlüğü Gençlik cd ![]() ![]() Tel:230 84 36 Fax: 232 05 59 ![]() Kaynak:web ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|