|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, kocaeli, körfez, okulu, tüpraş |
![]() |
Tüpraş İlköğretim Okulu Bilgileri Kocaeli Körfez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tüpraş İlköğretim Okulu Bilgileri Kocaeli KörfezTüpraş İlköğretim Okulu Hakkında - Tüpraş İlköğretim Okulu Tanıtım - Tüpraş İlköğretim Okulu Resimleri - Tüpraş İlköğretim Okulu İletişim Tüpraş İlköğretim Okulu Kocaeli Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Tüpraş İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1968 yılında İpraş Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılarak Milli Eğitim Bakanlığına devredilmiştir ![]() 1968-1969 Eğitim Öğretim yılında İpraş İlk Okulu olarak eğitim öğretime başlamıştır ![]() Okulumuz eski binasına 1982 yılında yine İpraş Genel Müdürlüğü tarafından ek bina yapılarak bugünkü eski bina şeklini almıştır ![]() İpraş Genel Müdürlüğü ismi Tüpraş Genel Müdürlüğü olarak değişince Okulumuzun ismi de 1994 yılında Tüpraş İlk Okulu olarak değiştirilmiştir ![]() Yine 1997 yılında kesintisiz 8 yıllık eğitime geçilmesi ile birlikte Okulumuzun ismi Tüpraş İlköğretim Okulu olarak değiştirilerek Eğitim Öğretime devam etmektedir ![]() Tüpraş İlköğretim Okulu, ilçenin başarılı eğitim yuvası ve bu özelliğinin yanı sıra kalabalık öğrencisi olan bir okuldur ![]() Tüpraş İlköğretim Okulu eski binasında 12 derslik, 2 Bilgi Teknoloji sınıfı, 2 Anasınıfı dersliği, 1 Öğretmen odası, 1 müdür yardımcısı odası, 1 Mutfak, 1 Okul Aile Birliği odası , 1 kazan dairesi, 1 arşiv ve 1 çok amaçlı salon bulunmaktadır ![]() Ek binada 16 derslik, 1 Fen laboratuarı, 1 Sosyal Bilgiler sınıfı, 1 kütüphane, 1 Öğretmenler odası, 1 Müdür Odası, 1 Müdür Yardımcısı odası, 1 Rehber Öğretmen odası 1 kazan dairesi bulunmaktadır ![]() Tüpraş İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / KÖRFEZ Adı: TÜPRAŞ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Güney Mah ![]() ![]() Telefon Numarası: 2625271054 Faks Numarası: 2625261855 E-mail Adresi: Web Adresi: - Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|