|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
atatürk, çamlıyayla, ilköğretim, mersin, okulu |
![]() |
Atatürk İlköğretim Okulu Mersin Çamlıyayla |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Atatürk İlköğretim Okulu Mersin ÇamlıyaylaÇamlıyayla Atatürk İlköğretim Okulu Hakkında - Atatürk İlköğretim Okulu Tanıtım - Atatürk İlköğretim Okulu Resimleri - Atatürk İlköğretim Okulu İletişim ![]() VİZYONUMUZ İstiyoruz ki: · Türkiyedeki eşdeğer kurumlarla yarışabilecek düzeye erişmiş, kaliteli, saygın, seçkin, örnek bir kurum olmak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MİSYONUMUZ Biz: · Atatürk;ün izinde, yenilik ve gelişimleri takip ederek, araştırmalar yaparak, kurumumuzun verimliliğini, etkinliğini, kalitesini yükseltmek, öğrenci, öğretmen ve kurum personelinin katılımını ne mutluluğunu sağlamak için varız ![]() · Bilinçli, sorun çözebilen, kendine güvene araştırma yapabilen, bilgiyi yaratıcı biçimde kullanabilen, sorgulayıcı, kendini sürekli yenileyen, geliştiren, varlığını, emeğini, zamanını, ve çevreyi koruyan nesiller yetiştirmek için varız ![]() · Eğitimde tam öğrenmeyi gerçekleştirmek, öğrencilerin tümünü istenilen hedefe ulaştırmak için varız ![]() İletişim : Adres:Kale Mahallesi Egemenlik Cad ![]() Tel No 1:+903246812730 Tel No 2:+903246813046 E-Posta(E-Mail): 342387@meb ![]() ![]() ![]() http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|