![]() |
Kartal Esentepe Anaokulu İstanbul |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kartal Esentepe Anaokulu İstanbulKartal Esentepe Anaokulu Hakkında - Kartal Esentepe Anaokulu Tanıtım - Kartal Esentepe Anaokulu Resimleri - Kartal Esentepe Anaokulu İletişim Bilgileri ![]() Kartal Esentepe Anaokulu İstanbul Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: İSTANBUL / KARTAL Adı: KARTAL ESENTEPE ANAOKULU Adresi: Anafartalar Cad ![]() Telefon Numarası: 2163875787 Faks Numarası: 2163068388 E-mail Adresi: esentepeanaokulu@esentepeanaok ulu< ![]() ![]() ![]() Web Adresi: Esentepe Anaokulu OKULUMUZ HAKKINDA BiLGi Okulumuz 1999 yılında eğitime başlamıstır ![]() ![]() ViZYON ve MiSYONUMUZ Misyonumuz; Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması ve gelistirilmesi anlamında okulumuzu örnek bir okul haline getirmektir ![]() ![]() 3-6 yaş, çocuğun zekasının en hızlı geliştiği dönemdir ![]() Okul Öncesi Eğtiminin amaçlarından birisi de okul-aile işbirliginin sağlayabilmektir ![]() AMAÇLARIMIZ Okul öncesi eğitiminin amaç ve görevleri, Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçlarına ve Temel İlkelerine uygun olarak; 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() 4 ![]() ![]() PROJELERİMİZ Tamamlanan projelerimiz Okul bahçemizin dizayn edilmesi , çimlendirilmesi , patika yürüyüş yolları yapılması , ve çocukların daha rahat bir ortamda oyun oynamalarına olanak veren piknik alanı ve oturma bankları yapılarak dizayn edilmiştir ![]() Oyun parkurumuza , çok amaçlı kum havuzu , tırmanma merdiveni , denge parkuru ,kaydırak ve merdivenli oyun parkı , salıncak , jimlastik salıncağı gibi oyun guruplarının yapılması tamamlanmış ve eğitime sunulmuştur ![]() fen ve doğa köşesi oluşturulmuştur ![]() Tüm sınıflarımız laminant parke ve halılarla daha hijyenik bir düzeye getirilmiştir ![]() Çağın teknolojisini çocuklarımıza okul öncesinde tanımalarını sağlamak amacıyla bilgisayar labaratuarı oluşturulmuş ve bilgisayar öğretimine başlanmıştır ![]() Çocuklarımıza küçük yaşta trafik eğitimi verilmesi konusunda hassasiyetle durmaktayız ![]() eğitim pisti oluşturulmuşı ve burada çocuklarımıza trafikle ilgili bilgi edinmelerine destek verilmesi kararlaştırılmıştır ![]() çalışmalara devam etmektedir ![]() Yapılacak projelerimiz * Okulumuza olan yoğun talep nedeniyle daha fazla öğrenciye yer verebilmemiz için okulumuzun yan tarafındaki bir alanımıza toplantı salonu ve yemekhane yapılması mevcut yemekhaneninde tekrar sınıf haline dönüştürülmesi hususunda karar alınmıştır ![]() OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİNİN TEMEL İLKELERİ Okul öncesi dönem yaşamın temelidir ![]() ![]() ![]() Okul öncesi eğitim bazı temel ilkelere dayanmaktadır ![]() ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() 6 ![]() ![]() 7 ![]() ![]() 8 ![]() ![]() 9 ![]() ![]() 10 ![]() ![]() 11 ![]() ![]() ![]() 12 ![]() ![]() 13 ![]() ![]() 14 ![]() ![]() 15 ![]() ![]() Kartal Esentepe Anaokulu Resimleri ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|