Erimli İlköğretim Okulu Elazığ Arıcak |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erimli İlköğretim Okulu Elazığ ArıcakErimli İlköğretim Okulu Resimleri - Erimli İlköğretim Okulu Hakkında - Erimli İlköğretim Okulu İletisim - Erimli İlköğretim Okulu Elazığ Arıcak ![]() Erimli İlköğretim Okulu Elazığ Arıcak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Erimli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Erimli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Erimli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v s spor dallarındaki başarıları, Erimli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ELAZIĞ / ARICAK Adı: ERİMLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Erimli llköğretim Okulu Aricak Telefon Numarası: 4247814007 Faks Numarası: E-mail Adresi: Erimli İlköğretim Okulu Web Adresi: Kaynak OKUL BİLGİLERİ İlk olarak Erimli Ilkögretim Okulu 1948 yılında açıldı 1948-1949 eğitim-öğretim yılında ilköğretime Arfi KAHRAMAN isimli bir köylünün evinde eğitim öğretime başlandı 1949-1950 eğitim-öğretim yılında ise birinci yarıyıl bir camii evinde, aynı eğitim-öğretim yılının ikinci yarıyılında ise köyün sağlık evinde eğitim yapıldı 1950-1951 yılında da beldedeki şimdiki Sağlık Ocağının bulunduğu yerde kerpiçten yapma bir binada eğitime devam edildi![]() 1961 yılında ise kerpiçten yapılan bu binanın kullanılmaz duruma gelmesi nedeni ile 2 sınıf 2 lojmandan oluşan yeni bir bina yapılmış ve eğitim öğretime burada devam edilmiştir ![]() 1990 yılında şimdiki okulumuzun bulunduğu yerde ortaokul inşaatına başlandı 1991 yılında faaliyete geçen ortaokul ilk zamanlar 3 öğretmen 60 öğrenci ile faaliyetlerini sürdürdü![]() 1997 yılında kabul edilen 8 yıllık kesintisiz eğitim yasası ile ilkokul 1961 yılında yapılan eski okulda, ortaokul ise 1991 yılında yapılan eğitim görmeye devam etti ![]() 2004 yılında ise ortaokul binasının yanında 8 derslikli bir okul inşaa edildi ve 1961 yılında yapılan eski okul kapatılarak yapılan bu binada da 6,7,8 sınıf öğrenciler olmak üzere 2 ayrı binada eğitimlerine devam ederek şu anki duruma getirilmiştir ![]() Şimdi ise ortaokul kısmında 8 derslik, 1 öğretmenler odası, 1 rehberlik odası ve ilkokul kısmında da 10 derslikli,1 müdür odası,1 müdür yardımcısı odası, 1 öğretmenler odası, 1 fen laboratuarı,1 Bilgi Teknoloji sınıfı,1 kütüphane,1 konferans salonu 1 kantin; ile eğitim-öğretim faaliyetlerine devam edilmektedir ![]() Okulumuz 213 erkek 201 kız öğrenci mevcudu bulunup eğitici kadrosu 21 kişiden oluşmaktadır ![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|