|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akkanat, bölge, derebucak, durak, ilköğretim, konya, okulu, yatılı, ömer |
![]() |
Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konya Derebucak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konya DerebucakDerebucak Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Okulu Hakkında - Derebucak Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Okulu Tanıtım - Derebucak Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Okulu Resimleri - Derebucak Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Okulu İletişim ![]() Derebucak Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Konya Derebucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Derebucak Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Tanıtımı: 1999 yılında hizmete girmiş olan okulumuz daha önce Durak Köyü İlkokulu olarak hizmet vermekteydi ![]() ![]() Okulumuzda toplam 188 öğrenci okumaktadır ![]() ![]() Yatılı öğrencilerimiz 4 - 5 kişilik odalarda kalmakta ve mutfağımızda çıkan üç öğün yemekten faydalanmaktadırlar ![]() ![]() Öğrenciler vakitlerini okul bahçesinde bulunan spor sahasında, satranç ve pinpon masalarında oynayarak, kütüphaneyi kullanarak geçirmektedirler ![]() Okulumuzun bir adet kütüphanesi, 15 bilgisayardan oluşan bilgisayar laboratuarı, müzesi, spor sahası, televizyon odası, etüt salonu ve fen laboratuarı bulunmaktadır ![]() Derebucak Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / DEREBUCAK Adı: DEREBUCAK DURAK ÖMER AKKANAT YATILI İLKÖĞRETİM BÖLGE OKULU Adresi: DURAK KÖYÜ Telefon Numarası: 3325337060 Faks Numarası: 3325337060 E-mail Adresi: 778350@meb ![]() ![]() Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Derebucak Durak Ömer Akkanat Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|