|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cemalettin, eskişehir, ilköğretim, okulu, sarar, tepebaşı |
![]() |
Cemalettin Sarar İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cemalettin Sarar İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirCemalettin Sarar İlköğretim Okulu Hakkında - Cemalettin Sarar İlköğretim Okulu Tanıtım - Cemalettin Sarar İlköğretim Okulu Resimleri - Cemalettin Sarar İlköğretim Okulu İletişim ![]() Cemalettin Sarar İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz Eğitime % 100 destek projesi kapsamında Sarar Şirketler Grubu Başkanı,Ticaret odası Başkanı, hayır sever işadamı Sayın: Cemalettin SARAR Bey tarafından 14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Binanın bahçeyle birlikte toplam yüzölçümü 6900 metrekare olup, binanın oturum alanı :1100 metrekaredir Zemin +3Kat olmak üzere 4 kat olarak yapılmış , özel eğitim gerektiren öğrenciler için; bahçe, bahçeden binaya giriş için asansör konulmuş, bina içerisinde lavaboları WC leri özel olarak dizayn edilmiş, katlar arası erişim için asansör yapılmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuz 13 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cemalettin Sarar İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223224546 Okulun Faksı: 2223214546 Okulun Adresi: Çevre yolu üzeri Hyundai Plaza karşısı Fevzi Çakmak Mah ![]() Okulun Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: cemalettinsararioo@hotmail ![]() Okulun Müdürü: Hüseyin KILINÇ Okulun Öğretmen Sayısı: 21 Okulun Öğrenci Sayısı: 410 Okulun Derslik Sayısı: 24 Okulun Ulaşım Bilgileri: Devlet Hastanesinden ve Tepebaşı bölgesinden 12 Numaralı belediye otobüsleri ve Muttalip caddesi üzerinden dolmuşlar la ulaşım sağlanmaktadır ![]() Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Cemalettin Sarar İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|