|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, gizer, ilköğretim, mabdurrahim, okulu, seyhan |
![]() |
M.Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu Seyhan Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() M.Abdurrahim Gizer İlköğretim Okulu Seyhan AdanaM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MERYEM ABDURRAHİM GİZER İLKÖĞRETİM OKULU TARİHÇESİ Okulumuz Adana ili, Seyhan ilçesi, Reşatbey mahallesi sınırları içinde, 1944 yılında yapılmış, 1945 yılında ZİYA PAŞA İLKOKULU adıyla eğitim-öğretime başlamıştır ![]() ![]() 1957 967 yılları arasında Ziya Paşa Ortaokulu ile aynı binayı paylaşan okulumuz, bu tarihten sonra binasını Vehbi Necip Savaşan Ortaokulu ile paylaşmıştır ![]() ![]() Ziya Paşa İlkokulu ile Seyhan Ortaokulu 1984 yılına kadar aynı binayı paylaşmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() 1988 yılında Adanalı Hayırsever Abdurrahim GİZER tarafından, okul bahçesine iki katlı, 18 derslikli bir bina yapılmış ve Seyhan Ortaokulu bu yeni binada, Ziya Paşa İlkokulu eski binada, aynı bahçeyi kullanarak eğitim-öğretime devam etmişlerdir ![]() 1990 yılında iki okul birleştirilerek SEYHAN ABDURRAHİM GİZER İLKÖĞRETİM OKULU adını almıştır ![]() ![]() ![]() Halen okulumuz, MERYEM ABDURRAHİM GİZER İLKÖĞRETİM OKULU adı altında, iki binayla eğitim-öğretimine devam etmektedir ![]() M ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / SEYHAN Adı: M ![]() Adresi: REŞATBEY MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 3224543798 Faks Numarası: 3224586562 E-mail Adresi: magiokulu@mynet ![]() Web Adresi:http://okulweb ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|