|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aydın, germencik, ilköğretim, okulu, yedieylül |
![]() |
Yedieylül İlköğretim Okulu Germencik Aydın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yedieylül İlköğretim Okulu Germencik AydınAydındaki İlköğretim Okulları Hakkında - Yedieylül İlköğretim Okulu Tanıtımı - Aydın Germencik'teki İlköğretim Okulları Erişim Bilgileri - Yedieylül İlköğretim Okulu Resimleri - Yedieylül İlköğretim Okulu İlköğretim Okulu Hakkında ![]() OKULUMUZ TARİHÇESİ Okulumuz 1975 yılında vatandaş - devlet işbirliği ile yapılmış ve öğretime ilkokul olarak başlamıştır ![]() ![]() Kurucu müdür olarak Nazmi GÜLER görevlendirilmiş; daha sonra asil müdür olarak atanmıştır ![]() ![]() Müdürümüz Mestan KILIÇ bu görevinde 1992 yılına kadar başarıyla sürdürmüş; 1992 yılında naklen başka bir okula atanmıştır ![]() ![]() ![]() Okulumuzun adını, ilçemiz Germencik'in kurtuluş gününden (7 ![]() ![]() ![]() 1992-1993 öğretim yılında da ek bina vatandaş - devlet işbirliği ile tamamlanınca, okulumuz "ilköğretim" e dönüştürülerek ilçemizin ilk "ilköğretim okulu" olmuştur ![]() Okulumuzun gerek spor, gerek kültürel ve bireysel başarları oldukça fazladır ![]() Okulumuzda 16 Derslik, 1 Anasınıfı, 1 Fenbilgisi Laboratuarı, 1 Bilgisayar Laboratuarı, 1 İş-Teknik odası bulunmaktadır ![]() Kaloriferle ısınan okulumuzda 485 öğrenciye 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 21 öğretmen ve 1 Hizmetli ile hizmet vermekteyiz ![]() ![]() ![]() Yedieylül İlköğretim Okulu Aydın Germencik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: AYDIN / GERMENCİK Adı: YEDİEYLÜL İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: İSTASYON MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2565631185 Faks Numarası: Bilgi Yok E-mail Adresi : germencik7eylul@mynet ![]() http://germencik7eylul ![]() ![]() ![]() Web Adresi:Yedieylül İlköğretim Okulu ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|