|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çayhan, ereğli, hatice, ilköğretim, konya, okulu, rasim, özer |
![]() |
Çayhan Hatice Ve Rasim Özer İlköğretim Okulu Konya Ereğli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çayhan Hatice Ve Rasim Özer İlköğretim Okulu Konya EreğliÇayhan Hatice Ve Rasim Özer İlköğretim Okulu Hakkında - Çayhan Hatice Ve Rasim Özer İlköğretim Okulu Tanıtım - Çayhan Hatice Ve Rasim Özer İlköğretim Okulu Resimleri - Çayhan Hatice Ve Rasim Özerİlköğretim Okulu İletişim ![]() Çayhan Hatice Ve Rasim Özer İlköğretim Ok Konya Ereğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Çayhan Hatice Ve Rasim Özer İlköğretim Okulu Tarihçesi: Kasabamızda bulunan İlkokul ve Ortaokul 4306 sayılı kanunla birleştirilerek İLKÖĞRETİM OKULU haline dönüştürülmüştür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2007 yılında Konya'da Sema Oteli sahibi İşadamı Hayırsever Kadir - Rahime Özer ailesinin katkıları ile temeli atılarak yapımına başlanan okulumuzun ek binası 2009 yılında tamamlanmış ve eğitim-öğretim hizmetlerine başlamıştır ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuza ilçe merkezine 37 km mesafede olup Ereğli-Adana yolunun 25 ![]() ![]() ![]() Çayhan Hatice Ve Rasim Özer İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KONYA / EREĞLİ Adı: ÇAYHAN HATİCE VE RASİM ÖZER İLKÖĞRETİM OK Adresi: ÇAYHAN KASABASI Telefon Numarası: 3327367005 Faks Numarası: 3327367005 E-mail Adresi: 731777@meb ![]() ![]() Web Adresi: - http://www ![]() ![]() ![]() ![]() Çayhan Hatice Ve Rasim Özer İlköğretim Okulu Resimleri: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|