|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adana, doganlı, ilköğretim, okulu, tufanbeyli |
![]() |
Doganlı İlköğretim Okulu Tufanbeyli Adana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Doganlı İlköğretim Okulu Tufanbeyli AdanaDoganlı İlköğretim Okulu Hakkında - Doganlı İlköğretim Okulu Tanıtım - Doganlı İlköğretim Okulu Resimleri - Doganlı İlköğretim Okulu İletişim Bilgileri Genel Bilgiler Kurum Kodu : 473977 Okul Müdürü : Ayhan DÖNMEZ Vizyonu : Ülke düzeyinde,eğitimde bir adım önce,bir adım önde olmak ![]() ![]() ![]() Misyonu : Okul çevresinne ve öğrencilerimize güvenli bir ortamda nitelikli eğitim vermektir ![]() Kuruluş Yılı : 1950 Açık Adresi : Doğanlı Köyü TUFANBEYLİ / ADANA Yerleşim Yeri Bilgileri Yerleşim Yeri Türü : Köy İlçe Merkezine Uzaklığı : 10 km ![]() İlçe Merkezine Ulaşım İmkânları : İlçe merkezine her gün Minibüsle ulaşımı mevcuttur ![]() İl Merkezine Uzaklığı : 210 km ![]() İl Merkezine Ulaşım İmkânları : TUFANBEYLİ KOP Okul Binası İle İlgili Açıklamalar : 5 DERSLİKTEN OLUŞAN 2 BİNA BULUNMAKTADIR Lojman Durumu : Var Lojman İle İlgili Açıklamalar : 3 LOJMAN BULUNMAKTA Doganlı İlköğretim Okulu Adana Tufanbeyli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: ADANA / TUFANBEYLİ Adı: DOGANLI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Doğanlı Köyü Tufanbeyli/AdanA Telefon Numarası: 3227962107 Web Adresi: http://www ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() Okulunuz Hakkında Bilgi Ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|