![]() |
Kayaiçi İlköğretim Okulu Araklı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kayaiçi İlköğretim Okulu Araklı TrabzonAraklı Kayaiçi İlköğretim Okulu - Kayaiçi İlköğretim Okulu Hakkında - Kayaiçi İlköğretim Okulu Tanıtımı - vErişim bilgileri - Kayaiçi İlköğretim Okulu Resimleri Kayaiçi İlköğretim Okulu Trabzon Araklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Kayaiçi İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Kayaiçi İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Kayaiçi İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ARAKLI Adı: KAYAİÇİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: Kayaiçi Köyü Telefon Numarası: 4627325424 MİSYONUMUZ · Anayasamızın başlangıcında yer alan temel ilkelere uygun, · Milli Eğitimin temel amaçları doğrultusunda, · Gelişen teknolojiyi yakından izleyerek iyinin ölçüsü yoktur düşüncesiyle, · Bütün öğrencilerimizin yetenekleri doğrultusunda en iyi şekilde öğrenmelerini sağlamak, · Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, · Bilgiye kolayca ulaşabilen, uygulayabilen, yeni bilgiler üretebilen, ürettiğini paylaşabilen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, · Onlara 21 ![]() VARIZ ![]() VİZYONUMUZ 1 ![]() ![]() Amaç: Bütün öğrencilerimizi öğrenmeyi öğrenen bireyler olarak yetiştirebilme 2 ![]() ![]() Amaç: Her veliye okulumuzda fırsat eşitliğine dayalı bir eğitim verildiğini kavratabilme ![]() 3 ![]() ![]() Amaç: Okulumuzun hedeflerine ulaşabilmede herkesin aktif olarak çalışmasını sağlayabilme, uygulayabilme ![]() 4 ![]() ![]() Amaç: Okulumuzdaki çalışma ortamlarını çağın gereklerine uygun hale getirebilme, geliştirebilme ![]() 5 ![]() ![]() Amaç: Okulumuzda öğretmenler ve öğrenciler arasında işbirliğine dayalı bir eğitimin uygulanmasını sağlayabilme ![]() webrehberi ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|