Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çarşıbaşı, ilköğretim, okulu, trabzon

Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon

Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Resimleri

Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Trabzon Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur
Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çarşıbaşı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çarşıbaşı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çarşıbaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Çarşıbaşı İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz

Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı
Adı: ÇARŞIBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU
Adresi: ÇARŞIBAŞI İLKOĞRETİM OKULU

Telefon Numarası: 4628213016
Faks Numarası: 4628213016

Kurumun Misyonu :

Yaklaşık 616 öğrencili okulumuzda 35 öğretmenimiz ve velilerimizle birlikte bugün kadar teknolojiden yararlanmaya çalıştıkAnadolu öğliseleri dahil her yıl ortalama(Son 5 yıl) 11 civarında OKS SONUCU BİR ÜST ÖĞRETİM KURUMLARINA ÖĞRENCİ yerleştirdikSpor faaliyetlerinde son 5 yılda 3 kez küçük erkekler voleybol finalinde son 8 takım arasına katıldık2 kez Türkiye 4cüsü oldukHer türlü sosyal ve kültürel faaliyetlere katıldıkKatılmaya davam etmekteyiz

Kurumun Vizyonu:

Önümüzdeki 5 yıl içinde Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda temelinde öğrenci olan,çevresinde aile,okul,öğretmen,sivil toplum kuruluşları ve diğer birimler olarak işbirliği içinde geleceğin aydın kişilerini yetiştirmek olacaktırBunları yaparken milletimizin örf ve adetlerini dikkate alarak Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalmasını temin etmek en büyük hedefimizdir

Elde Edilen Başarılar:

2001/2002,2002/2003,2003/2004 öğretim yıllarında üst üste 3 kez küçük erkekler voleybol Türkiye finali oynanmıştır2-iki kez Türkiye 4cülüğümüz vardırher yıl öğrencilerimizin hazırladıkları resim/Teknoloji sergileri açılmakta,yıl sonu geceleri tiyatro,skeç ve müzik,şiir ağırlıklı olarak ifa edilmektedir

trabzonmebgovtr

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com