![]() |
Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Çarşıbaşı Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Çarşıbaşı TrabzonÇarşıbaşı İlköğretim Okulu Hakkında - Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Tanıtımı - Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Resimleri Çarşıbaşı İlköğretim Okulu Trabzon Çarşıbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Çarşıbaşı İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Çarşıbaşı İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Çarşıbaşı İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / ÇARŞIBAŞI Adı: ÇARŞIBAŞI İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ÇARŞIBAŞI İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4628213016 Faks Numarası: 4628213016 Kurumun Misyonu : Yaklaşık 616 öğrencili okulumuzda 35 öğretmenimiz ve velilerimizle birlikte bugün kadar teknolojiden yararlanmaya çalıştık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kurumun Vizyonu: Önümüzdeki 5 yıl içinde Atatürk İlke ve İnkilapları doğrultusunda temelinde öğrenci olan,çevresinde aile,okul,öğretmen,sivil toplum kuruluşları ve diğer birimler olarak işbirliği içinde geleceğin aydın kişilerini yetiştirmek olacaktır ![]() ![]() Elde Edilen Başarılar: 2001/2002,2002/2003,2003/2004 öğretim yıllarında üst üste 3 kez küçük erkekler voleybol Türkiye finali oynanmıştır ![]() ![]() ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|