![]() |
Gökçeler İlköğretim Okulu Düzköy Trabzon |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gökçeler İlköğretim Okulu Düzköy TrabzonGökçeler İlköğretim Okulu Hakkında - Gökçeler İlköğretim Okulu Tanıtımı - Gökçeler İlköğretim Okulu Erişim Bilgileri - Gökçeler İlköğretim Okulu Resimleri Gökçeler İlköğretim Okulu Trabzon Düzköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Gökçeler İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Gökçeler İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Gökçeler İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol v ![]() ![]() ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: TRABZON / DÜZKÖY Adı: GÖKÇELER İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: GÖKÇELER İLKOĞRETİM OKULU Telefon Numarası: 4622542026 Faks Numarası: 4622542026 OKULUN MİSYONU: Öğrencilerimizi,Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı,ileri görüşlü,kendini tanıyabilen,bilimin ışığında kaliteli insan olarak yetiştirip ,geleceğe hazırlayıp, sorumluluk sahibi,özgüveni yüksek öğrenciler yetiştirmek, çevresel faktörleri-bireysel farklılıkları dikkate alan ,bilimsel gelişmeleri takip eden bir kurum olmak için varız ![]() OKULUN VİZYONU: Gökçeler İlköğretim Okulu çalışanları olarak; eşdeğer kurumlarla yarışacak düzeye gelmek, öğretmen-veli- öğrenci işbirliğini en yüksek düzeye çıkarmak ,bilgiyi sürekli yenileyen, akademik ve sosyal alanlarda dereceye girmiş aydın öğrenciler yetiştirmek istiyoruz ![]() ![]() trabzon ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|