![]() |
Kalecik Köyü Karakoçan Elazığ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kalecik Köyü Karakoçan ElazığKalecik Köyü Karakoçan - Kalecik Köyü Hakkında - Kalecik Köyü Tanıtımı -Kalecik Köyü Resimleri İlçe: KARAKOÇAN - İl: ELAZIĞ Köy Muhtarı: ZEYNEL DOĞAN Muhtarlık Erişim Bilgileri: Telefon: Cep Telefonu: Demografik Bilgiler: Nüfusu: 2000 417 1997 427İle Uzaklığı: 107 km İlçeye Uzaklığı: 3 km Rakım: 1110 Tarihi Köyün adının nereden geldiği ve geçmişi hakkında bilgi yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() Kültür Köyde genel Kürt Kültürü yaşanmaktadır ![]() ![]() Coğrafya Elazığ iline 107 km, Karakoçan ilçesine 1 km uzaklıktadır ![]() ![]() İklim Köyün iklimi, karasal iklim etki alanı içerisindedir ![]() ![]() Nüfus Yıllara göre köy nüfus verileri 2007 500 2000 417 1997 427 Ekonomi Köyün ekonomisi tarım ve hayvancılığa dayalıdır ![]() ![]() Muhtarlık Yerleşim yerinin köy tüzel kişiliği alması ile birlikte köyün tüzel kişiliğini temsil etmesi için muhtar seçilmeye başlanmıştır ![]() ![]() Altyapı bilgileri Kalecik Köyü meydanı Köyde, ilköğretim okulu vardır ancak eğitim öğretim faaliyetleri sürdürülmemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayrıca Baraj gölü kıyısında kurulu olan köyde iki adet çamlık mesire alanı ve bunlara ait tesisler bulunmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kAYNAK:Vikipedi Özgür Ansiklopedi Kaynak : Yerel Net Köyünüze Ait Bilgi ve Resimleri Bu Konu Altında Paylaşabilirsiniz |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|