![]() |
Buzdolabıdaki Gıdaların Yerleştirmesi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buzdolabıdaki Gıdaların YerleştirmesiBuzdolabını yerleştirme sanatı Tazeliklerini uzun süre korumaları istenen yiyecek ve içecekleri sadece buzdolabına yerleştirmek yetmez; peynirin de, çileğin de, çiğ etin de favori 'mekânları' var ![]() ![]() Peynir, pişmiş yemek, salata, tütsülenmiş balık ve et üste konmalı ![]() ![]() Orta Süt, süzme yoğurt, yoğurt, krema ve taze peynirin yeri buzdolabının orta rafları ![]() ![]() Sebzelik Çilek, böğürtlen vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salatalık veya biber gibi sulu sebzelerin ise ne buzdolabında ne de dışarıda ömürleri fazla uzun değil ![]() ![]() Kapı Tereyağı, margarin, yumurta, açılmış reçel kavanozları, içecekler, salata sosları vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm yiyecekleri ağzı kapalı kaplarda muhafaza edin ![]() ![]() Alt Çiğ et ve balık alta ![]() Çiğ kıyma ve balığı bir gün içinde tüketmek gerekir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|