![]() |
Soru:"Spor Gıda Takviyeleri Ve Karaciğer" |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soru:"Spor Gıda Takviyeleri Ve Karaciğer"merhabalar ![]() ![]() ![]() bodybuilding ile ugrasiyorum, 29 yasinda, erkek, herhangi bir rahatsizligi bulunmayan biriyim ![]() ![]() sorum : haricten aldigim protein tozu(günde 2), aminoasitler (günde3) ve creatin, ribose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tesekkur ediyorum ![]() berkin kuraner Doç ![]() ![]() ![]() 19 ![]() ![]() Merhabalar, Hekim olarak, ozellikle diyabetle ilgileniyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kreatin bizim vucutta bobrek yetersizligi takibinde kullanilan kretininin oncu maddesi olup, artmasi tehlike sinyali veriyor, risk grubunda ![]() Bol sivi alinmasi gerekiyor (su yani) ![]() Size ABD de calistigim bir arastirma merkezinden yaziyorum ![]() ![]() ![]() Her insanin metabolizmasi farkli oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bayanlarda killanma, erkeklerde sac dokulmesi, sivilce (akne), meme buyumesi (jinekomasti), agresivite (hircinlik), endise gibi ![]() Dogal beslenelim, Saglikli kalalim ! Dr Buyukbese Yazının Orjinali için Lütfen www ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|