Profesörün Sertifikası Sahte Çıktı

Eski 08-17-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Profesörün Sertifikası Sahte Çıktı

Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu yaptığı incelemede, OMÜ Tıp Fakültesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof Dr İK'nin sertifikasının gerçek olmadığı yönünde görüş bildirdi

Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof Dr Arif Kökçü, Prof Dr Erdal Malatyalıoğlu, Yrd Doç Dr Süleyman Altınsoy, Doç Dr Mehmet Çetinkaya, Yrd Dr Devran Bıldırcın, Prof Dr Tayfun Alper, Yrd Dr Miraci Tosun ve Yrd Dr Handan Çelik'in, Prof Dr İK'nin tüp bebek sertifikasının sahte olduğuyla ilgili Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı'na yaptığı başvurunun incelemesi sonuçlandı

Sağlık Bakanlığı müfettişinin Prof Dr İK'nin Almanya'da bulunan Medikal Üniversity Of Lüberck'ten 1997 yılında aldığı ve 2002 yılında Sağlık Bakanlığı'na sunduğu 'Üremeye Yardımcı Tedavi Yöntemleri Eğitim Sertifikası'nın gerçek olmadığı için iptal edilmesi gerektiği yönünde rapor tuttu

OMÜ Rektörlüğü ve Çarşamba Ağır Ceza Mahkemesi'ne konuyla ilgili açılan dava nedeniyle raporun gönderilmesi de kararlaştırıldı Prof Dr İK, konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı

İHA

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com