Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hizmet, islama, mevlana, prof, yeniterziye, üniversitesinden, ödülü

Mevlana Üniversitesi'nden Prof. Yeniterzi'ye 'İslama Hizmet Ödülü'

Eski 08-16-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mevlana Üniversitesi'nden Prof. Yeniterzi'ye 'İslama Hizmet Ödülü'

Mevlana Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof Dr Emine Yeniterzi, 2011 "Dost İslâm'a Hizmet Ödülü'ne layık görüldü

Tasavvuf kültürüne hizmet gayesiyle bir araya gelen Cenan Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı, Altay Kültür ve San'at Eğitim Vakfı ile Türk Kadınları Kültür Derneği'nin (TÜRKKAD) birlikte verdikleri 'Dost İslam'a Hizmet Ödülleri'nin sahipleri belli oldu Üç Sivil Toplum Kuruluşu, 2005 yılından bu yana eserleriyle İslam dinine ve Hz Peygamber'e hizmeti ön plana alan bir Türk, bir de yabancıyı "Dost İslâm'a Hizmet Ödülü" ile taltif ediyor 2011 yılı ödüllerinden biri Mevlana Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Mevlana Sosyal Araştırmalar Merkezi (MEVSAM) Müdürü Prof Dr Emine Yeniterzi'ye verilecek

'Dost İslam'a Hizmet Ödülü'nün ilkine 'Hz Muhammed Haberleri'>Hz Muhammed'in Yolunda' eseriyle Carl Ernst layık görülmüştü Geçen yıl yapılan seçmelerde ise Ahmet Mustafa, 'The Ka'ba: Structure of The Heart That Contains The Truth', Mustafa Sabri Küçükaşçı da Haremeyn Tarihi adlı eserleriyle ödülü almaya hak kazanmışlardı

Sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bilim adamlarından oluşan seçici kurulun yaptığı değerlendirmede 2011 yılının 'Dost islam'a Hizmet Ödülleri'ni almaya Mevlana Üniversitesi'nden Prof Dr Emine Yeniterzi, Divan Şiirinde Na't ve Türk Edebiyatında Na'tlar, Prof Dr Omid Safi, Memories of Muhammad: Why the Prophet Matters adlı eserleriyle layık görüldü

Prof Dr Emine Yeniterzi ile Prof Dr Omid Safi, ödüllerini 13 şubat pazar akşamı İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek törende Diyanet İşleri Başkanı Prof Dr Mehmet Görmez'in elinden alacak - KONYA

haberlercom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com