|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çanakkale, çekilen, fotoğraf, savaşından, önce |
![]() |
Çanakkale Savaşından Önce Çekilen Bir Fotoğraf |
![]() |
![]() |
#1 |
virüs
|
![]() Çanakkale Savaşından Önce Çekilen Bir Fotoğraf![]() beni çok etkileyen bu fotoğrafın Çanakkale Savaşı günlerinde bir sabah vakti çekildiği söylendi bana ![]() ![]() ![]() ![]() Bu fotoğrafın anlamını iyi analiz ettiğimiz takdirde bugünkü günlerimize ve geleceğe ışık tutacak sonuçlara varabiliriz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Türk insanının dini duygularını siyasi çıkarlar doğrultusunda sömürmek isteyenler ve bunu kullanarak ordu ile halk arasına duvarlar kurmak isteyenler bu çalışmalarında hiçbir zaman başarılı olamamışlardır, hiçbir zaman da olamayacaklardır ![]() ![]() ![]() ![]() Bu makulü bulmaya yönelik tavır sıradan insanlarımızın genelde başardığı iştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() not:Alıntıdır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ergenekon
|
![]() Çanakkale bundan geçilmedi işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Çanakkale Savaşından Önce Çekilen Bir Fotoğraf |
![]() |
![]() |
#3 |
JOKER
|
![]() Cevap : Çanakkale Savaşından Önce Çekilen Bir Fotoğrafbirlikle beraberlikle geçit verilmedi çanakkalede ![]() ![]() ![]() ![]() bu gün ki gibi bölmeye çalışmadan onlardan bizden yoktu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu vatan için seve seve öldüler türkler lazlar kürtler çerkezler hepsi vatanları için savaştılar çünkü hepsi kardeştii umarım bu kardeşlik yine olur ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Çanakkale Savaşından Önce Çekilen Bir Fotoğraf |
![]() |
![]() |
#4 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Çanakkale Savaşından Önce Çekilen Bir Fotoğrafbu resmi örceki gün de ben bir arkadaşımdan mail olarak aldım konu namaz dı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|