|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bilgileri, dilovası, gebze, ilköğretim, kocaeli, mzeki, obdan, okulu |
![]() |
Dilovası M.Zeki Obdan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dilovası M.Zeki Obdan İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliDilovası M ![]() ![]() ![]() ![]() Dilovası M ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dilovası M ![]() Öğrencilerimize akademik bilginin yanısıra temel insani değerlerin eğitimini vererek onların sosyal ve duygusal gelişimlerini tamamlayarak üst öğrenim kurumlarına hazırlamak, Eğitim teknolojileri ile donatılmış, öğrencilerinin yeteneklerini iyi kullanabilen, yabancı dillerle desteklenmiş, öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren bir kurum oluşturmak ![]() Kendi kendine yetebilen, problem çözebilen, sorgulayıcı, araştıran, bilimsel ve çağdaş düşünceyi birleştirebilen, üreten ve ürettiklerini paylaşan, takım ruhuna sahip, yeniliklere açık, hayata sevgiyle bakan, mutlu ve lider insanlar yetiştirmek için varız ![]() Dilovası M ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Dilovası M ![]() Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: DİLOVASI M ![]() Adresi: MİMAR SİNAN MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2627542149 Faks Numarası: 2627545127 E-mail Adresi: zekiobdan@meb ![]() ![]() Web Adresi: - http://mehmetzekiobdan ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|