|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
adem, bilgileri, gebze, ilköğretim, kocaeli, okulu, yavuz |
![]() |
Adem Yavuz İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze Kocaeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adem Yavuz İlköğretim Okulu Bilgileri Gebze KocaeliAdem Yavuz İlköğretim Okulu Hakkında - Adem Yavuz İlköğretim Okulu Tanıtım - Adem Yavuz İlköğretim Okulu Resimleri - Adem Yavuz İlköğretim Okulu İletişim ![]() Adem Yavuz İlköğretim Okulu Kocaeli Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur ![]() ![]() ![]() ![]() Adem Yavuz İlköğretim Okulu Misyonu: Adem Yavuz İlköğretim Okulu Liderleri, öğretmenleri, yardımcı personeli, öğrencileri, öğrenci velileri, çevre insanı ve paydaşlarımızla; BİZLER Atatürk’ün göstermiş olduğu yolda ilerleyerek, toplumun ve insanlığın sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesini sağlayacak bireyler yetiştirmek, okulu sahiplenerek, mesai saatleri ve ihtiyaç duyulan her zamanda üzerine düşen görev ve sorumluluğu hiç tereddütsüz olarak yapan, yapmaktan mutluluk duyan, kendisiyle, çevresiyle barışık, ve okulu gerçek bir eğitim, kültür, bilim yuvası olarak kabul eden bir anlayışla varız ![]() İSTİYORUZ Kİ; Değişik görüş, düşünce, öneri ve eleştiri zenginlik sayılsın, Şiddet; biçim,boyut ve etiketine bakılmaksızın reddedilsin, Herkes her zaman, her yaşta ve her ortamda öğrenmeyi gereksinim sayıp gereği için çalışsın, Mükemmellik binamızın inşasında herkesin altın bir taşı bulunsun ![]() Adem Yavuz İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / GEBZE Adı: ADEM YAVUZ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ADEM YAVUZ MAH ![]() ![]() Telefon Numarası: 2627448352 Faks Numarası: 2627422633 E-mail Adresi: ademyavuz ![]() ![]() Web Adresi: - www ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|