![]() |
Mutlaka Okuyun |
![]() |
![]() |
#1 |
bessraa
|
Mutlaka OkuyunLÜTFEN OKUYUN VE OKUTUN Orta yaşlı ve düzgün giyimli bir adam sessizce kafeye girerek köşedeki masaya oturur ![]() ![]() Belli ki yakasına taktığı küçük pembe kurdele şeklindeki rozetine gülmektedirler Bu alaylı bakışları görmezden gelen adam, yan masadakilerin bu ısrarlı sırıtmalarına dayanamayarak elini lacivert ceketinin yakasındaki rozete götürerek , "- Bu mu?" diye bakışanlara sorar ![]() Yan masadakiler yüksek sesle gülerek, "- Küçük güzel pembe kurdeleniz lacivert ceketinize pek de yakışmış!" Diyerek sırıtmaya devam ederler ![]() Orta yaşlı adam bu sözü söyleyen delikanlıya dönerek, "- Lütfen masama buyrun bunu tartışalım" der ![]() Biraz önce tüm sevimsizliğiyle sırıtan delikanlı Sebebini anlamadığı bir utanma ve sıkıntı hissine kapılsa da Gelip masaya oturur ![]() "- Bu rozet tüm dünyada ,içinde olduğumuz ayda ,kadınların arasında meme kanseri bilincini yaygınlaştırmayı ifade ediyor ![]() ![]() Bu açıklama karşısında başkalaşan delikanlı, "- Çok üzüldüm, anneniz meme kanserinden mi öldü" diye sorar ![]() "- Hayır" diye cevap verir orta yaşlı adam ve devam eder: "- Annem sağ ![]() ![]() ![]() "- Hımmm" diye kekeler delikanlı ![]() "- Bu rozeti karım için takıyorum" diye devam eder orta yaşlı adam ![]() "- Karınız da herhalde iyi" diye sorar delikanlı ![]() "- Evet, evet" der adam ![]() ![]() ![]() ![]() "- Sanırım kızınızın sağlığı için de takıyorsunuz? "- Hayır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Genç delikanlı, yüzündeki utangaç ve üzüntülü bir ifadeyle, "- Çok üzgünüm bayım ![]() ![]() ![]() ![]() Orta yaşlı adam ; "- Kızımın anısına öğünerek takıyorum bu küçük pembe kurdeleyi ![]() ![]() - "Yardım edebilir misiniz?" diye mahçup mahçup sorar ![]() Bu öyküyü Türkiye Meme Vakfı'ndan Dr ![]() ![]() ![]() ![]() "Bir mumun, diğer mumu yakarak aydınlatmasıyla kaybedeceği hiçbirşey yoktur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
[KAPLAN]
|
![]() Gerçekten ders verici bir hikaye ![]() ![]() ![]() Paylaşımın bu denli güzelini bize sunduğun için, teşekkürler bessraa ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|